(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija digitaalisiin palveluihin, Espoo
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019
Q-Park Finland Oy on yksi Euroopan suurimmista pysäköintialan yrityksistä. Q-Park merkitsee laatua pysäköintipalveluissa; pysäköintitilamme ovat hyvin valaistuja, puhtaita ja turvallisia. Sen lisäksi ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökuntamme on asiakkaidemme käytettävissä niin pysäköintilaitoksissa kuin asiakaspalvelussakin. Asiakastyytyväisyys on tärkein toimintaamme ohjaava tekijä. Erinomainen asiakastyytyväisyys muodostuu meillä mm. lämminhenkisestä asenteesta, vastuun kantamisesta, laadun vaalimisesta sekä viimeisimmän teknologian hyödyntämisestä.

 

Etsimme tällä hetkellä Espoon Tapiolaan kokoaikaista ja vakituista

ASIAKASPALVELIJAA.

Haluatko osaksi lämminhenkistä tiimiämme, jonka jäsenet tukevat toisiaan saavuttaakseen yhdessä menestystä? Odotukset ylittävä asiakaspalvelumme lähtee tyytyväisistä työntekijöistä sekä hyvästä ilmapiiristä. Palvelemme asiakkaitamme suurella sydämellä ja leveällä hymyllä.

Työtehtäviisi kuuluu enimmäkseen digitaalisten palveluiden asiakaspalvelu Kauppakeskus Ainoan työpisteellämme. Autat asiakkaitamme kasvokkain, puhelimitse ja sähköpostitse mm. palveluiden käytön ja mahdollisten ongelmatilanteiden parissa. Olet tiiviissä yhteistyössä sovellusten kehitystiimin sekä kuluttaja- ja yritysmyynnin kanssa.

Asiakaslähtöisellä ajattelutavalla sekä aktiivisella ja tavoitteellisella työskentelyasenteellasi onnistut luomaan parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen kaikissa tilanteissa. Pääset työsi ohella kehittämään asiakaspalvelutoimintaa ja ideoimaan työympäristöä tehokkaan toiminnan tukemiseksi. Osaamisen kehittyessä myös työtehtäväsi kehittyvät.

Arvostamme

-  erinomaisia asiakaspalvelutaitoja
-  teknisen asiakastuen kokemusta
-  kiinnostusta sovellusten toimintaan
-  innovatiivista ajattelutapaa
-  sujuvaa englanninkielen taitoa

Tarjoamme

-  kehittyvän ja mielenkiintoisen asiakaspalvelutyön digitaalisten pysäköintipalveluiden parissa
-  tehtävään vaadittavan kattavan koulutuksen ja mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen
-  kilpailukykyiset suuren yrityksen edut
-  näköalapaikan jatkuvasti kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä manpowerin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa 7.8. – 10.8 Recruitment Consultant Tytti Aalto, tytti.aalto@manpowergroup.fi ja 12.8. alkaen Recruitment Consultant Maria Kaukonen, maria.kaukonen@manpowergroup.fi.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröimällä cv:si osoitteessa www.manpower.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys