(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija digitaalisiin palveluihin, Espoo
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019
Q-Park Finland Oy on yksi Euroopan suurimmista pysäköintialan yrityksistä. Q-Park merkitsee laatua pysäköintipalveluissa; pysäköintitilamme ovat hyvin valaistuja, puhtaita ja turvallisia. Sen lisäksi ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökuntamme on asiakkaidemme käytettävissä niin pysäköintilaitoksissa kuin asiakaspalvelussakin. Asiakastyytyväisyys on tärkein toimintaamme ohjaava tekijä. Erinomainen asiakastyytyväisyys muodostuu meillä mm. lämminhenkisestä asenteesta, vastuun kantamisesta, laadun vaalimisesta sekä viimeisimmän teknologian hyödyntämisestä.

 

Etsimme tällä hetkellä Espoon Tapiolaan kokoaikaista ja vakituista

ASIAKASPALVELIJAA DIGITAALISIIN PALVELUIHIN

Haluatko sitoutua osaksi lämminhenkistä tiimiämme, jonka jäsenet tukevat toisiaan saavuttaakseen yhdessä menestystä? Odotukset ylittävä asiakaspalvelumme lähtee tyytyväisistä työntekijöistä sekä hyvästä ilmapiiristä. Palvelemme asiakkaitamme suurella sydämellä ja leveällä hymyllä.

Työtehtäviisi kuuluu digitaalisten palveluiden asiakaspalvelu Espoon toimipisteessämme. Autat asiakkaitamme kasvokkain, puhelimitse ja sähköpostitse mm. palveluiden käytön ja mahdollisten ongelmatilanteiden parissa. Olet tiiviissä yhteistyössä sovellusten kehitystiimin sekä kuluttaja- ja yritysmyynnin kanssa.

Arvostamme

-  erinomaisia asiakaspalvelutaitoja
-  teknisen asiakastuen kokemusta
-  kiinnostusta sovellusten toimintaan
-  innovatiivista ajattelutapaa
-  sujuvaa englanninkielen taitoa

Tarjoamme

-  mielenkiintoisen asiakaspalvelutyön digitaalisten pysäköintipalveluiden parissa
-  tehtävään vaadittavan kattavan koulutuksen ja mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen
-  kilpailukykyiset suuren yrityksen edut

Kiinnostuitko? Toteutamme tämän rekrytoinnin yhteistyössä Manpowerin kanssa, joten voit hakea tähän tehtävään osoitteessa www.manpower.fi jättämällä hakemuksen ja rekisteröimällä cv:si. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Maria Kaukonen, maria.kaukonen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.