(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija / Customer Service Clerk, pääkaupunkiseutu
DB Schenker

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 72 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä – Here to move.

DB Schenkerin asiakaspalvelussa tuemme asiakastamme palveluprosessin eri vaiheissa ja varmistamme asiakaslupauksemme toteutumista yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Haemme nyt asiakaspalvelijaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluu muun muassa asiakkaittemme neuvontaa, lähetystiedustelujen hoitamista sekä tilausten käsittelyä, lisäksi tuet asiakasta verkkopalveluiden käyttöön liittyvissä asioissa.

Olet palvelualtis ja reipas asiakaspalvelun osaaja ja opit uudet järjestelmät nopeasti. Edellytämme aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja vahvaa asiakaspalveluasennetta. Suomen kielen taitosi on sujuvaa ja pystyt palvelemaan asiakkaitamme hyvin myös englanniksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä DB Schenkerin palveluksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Manager, Customer Service Lea Saarikivi, puh. 010 520 2530, pe 13.9. klo. 9-10 ja 14-15.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.9. täyttämällä sähköinen hakemuslomake. Toteutamme haastatteluja jo hakuajan aikana.