(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija back officelle, ETS Nord
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019
Haemme asiakkaallemme ETS Nordille aikaansaavaa ja energistä back office -asiakaspalvelijaa. Olet kuin kotonasi asiakasrajapinnassa ja nautit vaihtelevista työtehtävistä sekä uuden oppimisesta. Tässä tehtävässä pääsetkin kehittymään asiakaspalvelun raudanlujaksi ammattilaiseksi. Jos kiinnostuit, lue lisää alta ja hae jo tänään, tavoitteenamme on löytää tehtävään sopiva henkilö vielä tämän vuoden puolella!
KUVAUS
Tässä tehtävässä toimit asiakaspalvelun solmukohdassa vastaten asiakkaiden yhteydenottopyyntöihin ja hoitaen laajasti erilaisia asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä. Tiimisi tontille kuuluu asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostin välityksellä, laskutuksen ja reklamaatioiden hoitaminen sekä tilausprosessin seuranta.

Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen ja kattavasti erilaisia asiakaspalveluun liittyviä työtehtäviä
* Mukavat toimistotyöajat
* Rennon ja mukavan tiimin, jossa työskennellä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Asiakkaiden yhteydenottopyyntöihin vastaaminen
* Tilausten tekeminen ja seuranta
* Reklamaatiotilanteiden hoitaminen
* Laskutus
* Ostoraporttien luominen ja hinnaston ylläpito yhdessä tiimin kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Asiakaspalveluhenkinen ja aikaansaava työskentelyote
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Hyvät taidot Microsoft Office -ohjelmista (excel, word)


Eduksi katsomme alan koulutuksen (merkonomi, tradenomi), ilmanvaihtotuotteiden tuntemuksen sekä muun kielitaidon suomen ja englannin kielen lisäksi.

Etsimämme henkilö on:


* Asiakaspalveluhenkinen
* Oma-aloitteinen
* Joustava


Muuta tietoa


* Aloitus: Tammikuu 2020
* Kesto: 12kk, mahdollisuus jatkoon
* Sijainti: Tuusula, Pakkasraitti
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä ETS Nordin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen
MUUTA TIETOA
ETS Nord on kansainvälinen vuonna 1998 perustettu osakeyhtiö, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi tuotteita ilmanvaihtoon.