(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija (b2b), kokoaikainen, Pulse247 Oy, Oulu/etätyömahdollisuus
Pulse247 Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020
Haluaisitko mukaan tiimiin, joka on luo timanttisia asiakaskokemuksia yritysasiakkaille? Kiinnostavatko nettisivu- tai verkkokauppatoteutukset sinua? Mikäli tunnistat itsesi edellisistä, niin voit olla hakemamme asiakaspalvelija Pulse 247 Oy:lle!
 
Etsimme sinua 
 
Me Studentworkilla etsimme Pulse247 Oy:lle kehityshaluista asiakaspalvelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Voit työskennellä Pulsen Kajaanin, Oulun, Kuopion tai Turun toimistolla, tai sitten etänä mistä päin Suomea tahansa. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta Pulse 247:lle. 
 
Asiakaspalvelijan tehtävässä olet tärkeä ensimmäinen kontakti verkkokauppapalvelua käyttäville yritysasiakkaille, kun heillä tulee kysyttävää esimerkiksi chat-toiminnon kautta. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden tulla mukaan laadukasta työtä tekevään ja asiakkaiden positiivista palautetta keräävään asiakaspalvelutiimiin. Pääsetkin kehittämään osaamistasi verkkokaupparatkaisujen parista ja myös sinun kiinnostuksen kohteet otetaan huomioon. Roolissa asiakaspalvelu on ensijainen tehtäväsi, mutta mikäli omaat osaamista HTML- ja CSS-kielistä, niin voit mahdollisuuksien mukaan hyödyntää myös niitä verkkokauppojen ulkoasujen muokkauksessa.

Pulse247 Oy on johtava suomalainen palveluntarjoaja SaaS-verkkokauppojen toteutuksissa. Lähes 20% Suomen verkkokaupoista käyttää Pulsen palveluita sujuvan liiketoiminnan hoitamiseen verkossa. Pulse tarjoaa asiakkailleen erittäin helppokäyttöisen, täysin ylläpidetyn MyCashflow-verkkokauppapalvelun sekä asiantuntevaa konsultointipalvelua. Parasta 30-henkisessä Pulsessa on hyvä syke, mukava työyhteisö ja rento tekemisen meininki! Lisätietoja yrityksestä: www.pulse247.info
 
Pääasialliset tehtävät 
 • Asiakaspalvelutyö erikokoisille yritysasiakkaille chat-, sähköposti- ja puhelinkanavissa, vastaat asiakkaiden yhteydenottoihin ja teet ongelmanratkaisua
 • Toimit tiiviissä yhteistyössä muun tiimin kanssa ja Zoom- ja Slack-viestintäkanavat tulevat sinulle aktiiviseen käyttöön
 • Mikäli omaat teknistä osaamista, rooliisi voidaan sisällyttää myös verkkokauppojen ulkoasumuokkauksia (esim. HTML, CSS)
 
Odotamme sinulta 
 • Vahvaa asiakaspalveluhenkisyyttä ja aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta
 • Intoa itsensä jatkuvaan kehittämiseen ja uuden oppimiseen
 • Luotettavaa ja järjestelmällistä työotetta
 • Hyvää suomen kielen taitoa
 
Tarjoamme sinulle 
 • Mukavan työtehtävän verkkokauppatoteutusten asiakaspalvelun parissa
 • Hyvän perehdytyksen ja startin – kaikkea ei tarvitse etukäteen tietää
 • Toimistotyöajat ja mahdollisuuden työaikajoustoon - työt sijoittuvat maanantaista perjantaihin lähtökohtaisesti kahdeksan ja neljän välille
 • Mahdollisuuden oppia aina uutta ja perehtyä verkkokauppatoteutuksiin
 • Rennon ja kannustavan työyhteisön
 • Yrityksen, jossa mielenkiinnon kohteesi otetaan huomioimaan roolisi kehittämisessä
 • Kasvavan ja houkuttelevat toimialan
 • Hyvät työvälineet
 
 
Hae tehtävään heti! 
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin jätähän hakemuksesi palkkatoiveen kanssa mahdollisimman pian, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 4.11.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com).
 
Lisätietoja Studentworkista 
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 
 
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.