Asiakaspalvelija Automaalit.net, Vantaa
Automaalit.net

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Suomen Automaalit.net Oy on yli 10-vuotias suomalainen yritys, joka harjoittaa automaalien ja maalaustarvikkeiden vähittäiskauppaa Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Toiminta poikkeaa perinteisistä alan yrityksistä ja sen ansiosta yritys kasvaa tasaisesti ja kannattavasti. Suomen varastomyymälä sijaitsee Vantaalla.

Ovatko automaalit tuttuja? Etsimme yhteistyössä Automaalit.net kanssa Vantaan toimipisteelle asiakaspalveluhenkistä työntekijää. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan suoraan työntekijän ja Automaalit.net välille. Työajat sijoittuvat sopimuksen mukaisesti ma - la klo 8.30 - 17 välille.

Työtehtävät pitävät sisällään asiakaspalvelua, myynnin tehtäviä, tilausten keräämistä ja lähettämistä.

Etsimme henkilöä, joka innostuu asiakastyöstä ja tarttuu aktiivisella otteella työtehtäviin. Arvostamme alan harrastuneisuutta ja automaalausalan osaamista. Tuntemus verkkokaupan toiminnasta katsotaan myös eduksi paikkaa täytettäessä.

Kiinnostuitko? Tarjoamme monipuolisen työn, mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun ja energisen tiimin tuen. Työt alkavat marras - joulukuun vaihteessa, mutta haastattelemme jo haun aikana. Ilmianna itsesi hakemalla tätä tehtävää sivujemme kautta sekä liitä mukaan CV ja palkkatoive. Voit olla yhteydessä myös suoraan Adeccolla hakuprosessista vastaavaan henkilöön Ville Kivimäkeen, puh./Whatsapp 040 848 3544 / ville.kivimaki@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot