(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija, Autoklinikka -yhtiöt Oy, Vantaa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019Työn kuvaus:
  Asiakkaamme, Autoklinikka -yhtiöt Oy, on erikoistunut henkilöautojen vauriokorjaamiseen ja on siinä paitsi omasta, myös asiakkaiden ja yhteistyökumppanien mielestä Suomen parhaita. Autoklinikka -yhtiöt omaavat vauriokorjaamisesta lähes 25 vuoden kokemuksen ja tänä päivänä autoklinikkalaisia on jo 160 tuottamassa ammattitaitoista korjauspalvelua ympäri Suomea. Autoklinikkalaisuuteen kuuluu alansa korkeimmalla mahdollisella laadulla varustettu hyvä ja täsmällinen tekemisen meininki, mikä kehuttuun asiakaspalveluumme yhdistettynä helpottaa asiakkaan arkea ja korjauksenaikaista pärjäämistä ilman autoa. Lisää tietoa yrityksestä löydät www.autoklinikka.fi. 
 
Etsimme nyt Autoklinikka-yhtiöt Oy:lle reipasta, motivoitunutta ja toimeen tarttuvaa

asiakaspalvelijaa  
 


Työsi kuvaus: 
Asiakaspalvelutyöntekijänä työtehtäväsi koostuu monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä niin puhelimitse kuin sähköpostitse. Pidät huolen siitä, että asiakkaat saavat tarvitsevansa avun helposti ja nopeasti. Olet myös päivittäin tekemisissä yhteistyökumppaneiden kanssa varmistaen saumattoman yhteistyön heidän kanssaan. Asiakaspalvelutehtävien lisäksi työnkuvasi sisältää pienen osan taloushallinnon tehtäviä muun muassa ostolaskujen käsittelyä ja tiliöintiä. Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe klo 8-17.
 


Odotamme sinulta: 
Laadukas ja nopea asiakaspalvelu on toimintamme kulmakivi, joten odotamme sinulta erittäin hyviä asiakaspalvelutaitoja ja ripeää työskentelytapaa. Olet hakemamme henkilö, jos tyytyväiset asiakkaat saavat hymyn huulillesi. Onnistut työssä, jos sinulta löytyy aktiivista, positiivista ja itseohjautuvaa asennetta työtä kohtaan. Omaat lisäksi kokemusta monikanavallisesta asiakaspalvelusta (puhelin, chat ja email), hallitset Excelin peruskäytön sekä kommunikoit kirjallisesti ja suullisesti niin suomeksi kuin englanniksi.  Suoriudut työssäsi erinomaisesti, jos uskallat tarttua puhelimeen, kykenet keskustelemaan luontevasti asiakkaiden kanssa sekä hoidat tilanteen kuin tilanteen asiantuntevalla ja rauhallisella työotteella. Edellytämme sinulta tarkkuutta ja kiinnostusta työskennellä myös numeroiden parissa. Tarjoamme sinulle: 
Autoklinikkalaisina voimme ylpeänä tarjota sinulle työstään innostuneen ja huumorintajuisen työyhteisön, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Meillä ennen kaikkea asenne ratkaisee. Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Vantaan Tammistossa.Kiinnostuitko? 
Mikäli löydät ylläolevasta kuvauksesta itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta! Toimithan pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian Adeccon kotisivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi, kuitenkin viimeistään 3.3.2019 mennessä. Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa Adeccon Maarit Härmälä numerosta 040 183 1791 tai maarit.harmala@adecco.fi.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Asiakaspalvelija


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Maarit Härmälä


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO