(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija autohuoltoon
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Autofit Epilän Autohuolto on Tampereella Epilässä sijaitseva monimerkkikorjaamo. Epilän Autohuolto on osa Autopalvelukeskus Tamperetta, jonka alla toimii autohuollon lisäksi Tampereen Autolasipalvelu, Epilän Akkumyynti ja First Stop Tampere -rengasliike. Lisätietoja Epilän Autohuollosta löytyy osoitteesta www.epilanautohuolto.fi.

Haemme Epilän Autohuoltoon asiakaspalvelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työsopimus solmitaan alkuun Suomen Henkilöstötalon kanssa.

Asiakaspalvelijana vastaat autohuoltoon tulevista kyselyistä, tarjouspyynnöistä sekä yhteydenotoista. Palvelet asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse sekä kasvotusten. Vastuualueesi voi ajan kanssa muovautua yrityksen tilanteen tai omien mielenkiintojesi mukaan monipuolisempaan tehtäväkenttään. Työnkuvaan voi kuulua tarpeen vaatiessa myös esimerkiksi varaosien hakuja toimittajilta tai akkujen toimittamista asiakkaille sekä muita toimistotöitä. 

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä reipasta ja aikaansaavaa työotetta. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen ja osaamisen autoalalta. Tehtävä edellyttää ajokorttia. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn mukavassa ja rennossa työyhteisössä. Työaika on ihanteellinen arkisin 7.30-17 välillä tapahtuva.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Käytä otsikkona hakemaasi paikkaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Pirita Haapanen p. 010 2306 532.


Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!