(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija aulapalveluun
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Onko asiakaspalvelu sinun juttusi ja nautit, kun pääset piristämään asiakkaiden päivää? Haluatko tehdä töitä mitä parhaimpien työkavereiden kanssa ja nähdä business-maailmaa?

Haemme nyt Espoon Otaniemeen ASIAKASPALVELIJAA AULAPALVELUUN asiakkaallemme Technopolikselle opintovapaan sijaisuuteen.

Työtehtävässäsi vastaat monipuolisista aulapalvelun tehtävistä kuten vieraiden vastaanotosta ja opastuksesta, asiakaspalvelun sähköpostin hallinnoinnista, kiinteistöihin liittyvien huoltopyyntöjen ja palautteiden käsittelystä sekä kiinteistön kulunvalvonnan määrityksistä. Pääset kertomaan talon palveluista ja suosittelemaan niitä asiakkaillesi päivittäisissä kohtaamisissa. Lisäksi saat hoitaa toimiston yleisiä back office tehtäviä.

Tehtävä on kokopäiväinen ja määräaikainen. Töitä on arkisin toimistoaikoihin ja aloitus on sopimuksen mukaan lokakuun alkupuolella. Työsuhde on toukokuun loppupuolelle asti. Toki voi olla, että myös jatko on mahdollinen.

Toivomme sinulta:

- Aurinkoista olemusta sekä aitoa halua auttaa asiakasta
- Joustavuutta ja reipasta otetta työhön
- Hyvää paineensietokykyä ja kykyä toimia järjestelmällisesti myös kiireessä
- IT-näppäryyttä
- Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on iso etu, mutta asenteesi merkitsee meille kaikista eniten!

Pääset osaksi loistavaa tiimiä ja mukaan ison organisaation toimintaan. Sinusta välitetään aidosti ja haluamme sinun viihtyvän! Tarjoamme sinulle tärkeän ja näkyvän roolin Technopoliksen vaativassa korkean profiilin kohteessa. Pääset työskentelemään rentoon ja iloiseen tiimiin sekä rakentamaan kanssamme viiden tähden asiakaspalvelukokemusta! Lisäksi saat Personalhusetin HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajaksi - tavoitat meidät päivittäin esimerkiksi Whatsappin kautta taikka tietysti myös soittamalla.

Oletko etsimämme asiakaspalvelun monitaituri? Hae tehtävää oheisen linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten kannattaa toimia pikaisesti! Jos sinulla herää kysyttävää, voit olla yhteydessä Henkilöstökonsultti Mikaela Mäkeen 8.9. klo 14-15 tai 11.9. klo 10-11, puh. 040 553 2130 tai sähköpostitse mikaela.maki@personalhuset.fi koska tahansa.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä