(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija aulapalveluihin
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019
Haluatko ylittää odotukset ja tuottaa päivittäisen positiivisen kokemuksen asiakkaillesi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Technopoliksen toimitilojen sydämessä toimii asiakkaidemme arvostama aulapalvelu. Aulapalvelumme tukee asiakasyritystemme brändiä ja arvoja korkeatasoisella asiakaspalvelulla. Haemme nyt pääkaupunkiseudulle aurinkoisia asiakaspalvelijoita AULAPALVELUN tehtäviin. Työ on osa-aikainen ja sopii esimerkiksi opiskelijalle tai muutoin satunnaista työtä etsivälle. Työsuhde solmitaan Personalhusetin kanssa.

Työtehtävässäsi vastaat monipuolisista aulapalvelun tehtävistä kuten vieraiden vastaanotosta ja opastuksesta, asiakaspalvelun sähköpostin hallinnoinnista, kiinteistöihin liittyvien huoltopyyntöjen ja palautteiden käsittelystä sekä kiinteistön kulunvalvonnan määrityksistä. Lisäksi hoidat toimiston yleisiä back office tehtäviä. Myyntihenkisyys yhdistettynä viiden tähden asiakaspalveluasenteeseen on hakijalle suuri etu, koska pääset kertomaan talon palveluista ja suosittelemaan niitä asiakkaillesi päivittäisissä kohtaamisissa.

Tehtävä edellyttää:

- Aurinkoista olemusta sekä aitoa halua auttaa asiakasta
- Joustavuutta ja reipasta otetta työhön
- Hyvää paineensietokykyä ja kykyä toimia järjestelmällisesti myös kiireessä
- Yleisimpien IT-ohjelmien osaamista
- Suomen ja englannin kielen taitoa sekä suullisesti että kirjallisesti, muu kielitaito lasketaan eduksi
- Valmiutta liikkua pääkaupunkiseudun alueella (Espoo, Helsinki, Vantaa)

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä lasketaan hakijalle eduksi, mutta asenteesi merkitsee meille eniten.

Tehtävä on osa-aikainen päivystystyö ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa maanantaista perjantaihin klo 7.30-17:00 välille. Toivomme, että voisit tehdä noin 1-3 vuoroa viikossa ja että olisit kiinnostunut sitoutumaan työhön vähintään puoleksi vuodeksi, mielellään pidempäänkin.

Tarjoamme sinulle tärkeän ja näkyvän roolin vaativissa korkean profiilin kohteissamme. Pääset työskentelemään nuorekkaaseen ja iloiseen tiimiin ja rakentamaan kanssamme viiden tähden asiakaspalvelukokemusta! Lisäksi saat Personalhusetin HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajaksi.

Tässäkö seuraava urasteppisi? Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 28.11., liitäthän mukaan myös CV:si. Jos sinulla heräsi mietteitä, ole rohkeasti yhteydessä Henkilöstökonsultti Mikaela Mäkeen, puh. 040 5532130, mikaela.maki@personalhuset.fi. Hän vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.