(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija aulapalveluihin
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Haluatko ylittää odotukset ja tuottaa päivittäisen positiivisen kokemuksen asiakkaillesi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!


Technopoliksen toimitilojen sydämessä toimii asiakkaidemme arvostama aulapalvelu. Aulapalvelumme tukee asiakasyritystemme brändiä ja arvoja korkeatasoisella asiakaspalvelulla. Haemme nyt Ruoholahden tiimiimme aurinkoista asiakaspalvelun helmeä AULAPALVELUN tehtäviin, sillä edeltäjäsi siirtyy talon sisällä uusiin haasteisiin.


Työtehtävässäsi vastaat monipuolisista aulapalvelun tehtävistä kuten vieraiden vastaanotosta ja opastuksesta, asiakaspalvelun sähköpostin hallinnoinnista, kiinteistöihin liittyvien huoltopyyntöjen ja palautteiden käsittelystä sekä kiinteistön kulunvalvonnan määrityksistä. Lisäksi hoidat toimiston yleisiä back office tehtäviä.


Myyntihenkisyys yhdistettynä viiden tähden asiakaspalveluasenteeseen on hakijalle suuri etu, koska pääset kertomaan talon palveluista ja suosittelemaan niitä asiakkaillesi päivittäisissä kohtaamisissa. Hyvästä työstä myös palkitaan yhtiön bonusmallin mukaisesti.


Tehtävä edellyttää:


- Aurinkoista olemusta sekä aitoa halua auttaa asiakasta
- Liiketaloudellista ja myyntihenkistä ajattelutapaa sekä kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeet
- Joustavuutta ja reipasta otetta työhön
- Hyvää paineensietokykyä ja kykyä toimia järjestelmällisesti myös kiireessä
- Yleisimpien IT-ohjelmien osaamista
- Suomen ja englannin kielen taitoa sekä suullisesti että kirjallisesti, muu kielitaito lasketaan eduksi


Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä lasketaan hakijalle eduksi


Meillä saat:


- Ammattitaitoisen ja yhteen hiileen puhaltavan tiimin tuen
- Kulttuuri- ja liikuntaseteleitä hyvinvointisi tueksi
- Myös muita etuja viihtyvyytesi takaamiseksi, joista kuulet lisää haastattelussa


Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/vko), työ alkaa sopimuksen mukaan joulukuun aikana. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa maanantaista perjantaihin klo 7.30-17:00 välille.


Tarjoamme tärkeän ja näkyvän roolin vaativassa korkean profiilin kohteessamme. Tule mukaan rakentamaan kanssamme viiden tähden asiakaspalvelukokemusta!


Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta 20.11 mennessä, liitäthän mukaan myös CV:si.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior rekrytointikonsultti Niina Ruusela, puh. 050 562 7308.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi