Asiakaspalvelija aulapalveluihin, osa-aikainen
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2021

Onko asiakaspalvelu sinun juttusi ja nautit, kun pääset piristämään asiakkaiden päivää? Haluatko tehdä töitä mitä parhaimpien työkavereiden kanssa ja nähdä business-maailmaa?

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle aurinkoisia ASIAKASPALVELIJOITA AULAPALVELUN tehtäviin asiakkaallemme Technopolikselle.

Technopoliksen toimitilojen sydämessä toimii asiakkaidemme arvostama aulapalvelu. Aulapalvelumme tukee asiakasyritystemme brändiä ja arvoja korkeatasoisella asiakaspalvelulla.

Tehtävä on osa-aikainen päivystystyö ja sopii esimerkiksi opiskelijalle tai muutoin satunnaista työtä etsivälle. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa maanantaista perjantaihin klo 6.30-17:00 välille. Toivomme, että voisit tehdä noin 1-3 vuoroa viikossa ja että olisit kiinnostunut sitoutumaan työhön vähintään puoleksi vuodeksi, mielellään pidempäänkin. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde solmitaan Personalhusetin kanssa.

Työtehtävässäsi vastaat monipuolisista aulapalvelun tehtävistä kuten vieraiden vastaanotosta ja opastuksesta, asiakaspalvelun sähköpostin hallinnoinnista, kiinteistöihin liittyvien huoltopyyntöjen ja palautteiden käsittelystä sekä kiinteistön kulunvalvonnan määrityksistä. Pääset kertomaan talon palveluista ja suosittelemaan niitä asiakkaillesi päivittäisissä kohtaamisissa. Lisäksi saat hoitaa toimiston yleisiä back office tehtäviä.

Toivomme sinulta:

- Aurinkoista olemusta sekä aitoa halua auttaa asiakasta
- Joustavuutta ja reipasta otetta työhön
- Hyvää paineensietokykyä ja kykyä toimia järjestelmällisesti myös kiireessä
- Yleisimpien IT-ohjelmien osaamista
- Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
- Valmiutta liikkua pääkaupunkiseudun alueella (Espoo, Helsinki, Vantaa)

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on toki plussaa, mutta asenteesi merkitsee meille kaikista eniten!

Pääset osaksi loistavaa tiimiä ja näkemään erilaisten aulojen maailman. Sinusta välitetään aidosti ja haluamme sinun viihtyvän! Tarjoamme sinulle tärkeän ja näkyvän roolin Technopoliksen vaativissa korkean profiilin kohteissa. Pääset työskentelemään rentoon ja iloiseen tiimiin sekä rakentamaan kanssamme viiden tähden asiakaspalvelukokemusta! Lisäksi saat Personalhusetin HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajaksi - tavoitat meidät päivittäin esimerkiksi Whatsappin kautta taikka tietysti myös soittamalla.

Oletko etsimämme asiakaspalvelun helmi? Hae tehtävää oheisen linkin kautta ja toimi pian, sillä haastatteluja pidetään jo hakuaikana ja paikka täytetään mahdollisimman pian.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1524019
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 5.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa