Asiakaspalvelija Apteekkiin
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

ASIAKASPALVELIJA APTEEKKIIN

Haemme nyt asiakaspalvelun taitavaa työntekijää Lahden keskustassa sijaitsevaan apteekkiin. Työtehtäviisi kuuluu kassatyöskentelyä ja muita asiakaspalvelutehtäviä, apteekin yleisilmeestä huolehtimista sekä tuotekuljetuksia. Töitä luvassa kokoaikaisesti ja toivomme sinulta mahdollisuutta sitoutua pidemmäksikin aikaa. Töitä tehdään sekä arkisin, että viikonloppuisin aamu- ja iltavuorossa. 

Mitä odotamme hakijalta:

Tehtävään soveltuvalla tekijällä on jo ennestään kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja kassan käytöstä. Sopiva henkilö pystyy työskentelemään kokoaikaisesti, tai vähintään 4 päivänä viikossa. Työ sisältää tuotekuljetuksia, joten sinulla täytyy olla vähintään B-luokan ajokortti ja oma auto käytössäsi. Reipas ja asiakaspalvelualtis luonne ovat välttämättömiä tässä työssä. Aiemman kokemuksen apteekissa työskentelystä luemme isoksi eduksi. 

MUUTA

Jos kiinnostuit täytä rohkeasti hakemus osoitteessa www.eezy.fi. Jos taas sinulta jo löytyy meiltä hakemus, soita 03 873 200 arkisin klo 9-15, niin päivitellään tietojasi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja täytämme tehtävän heti sopivan tekijän löydyttyä. Älä jää turhaan odottelemaan hakuajan päättymistä, vaan täytä hakemus jo tänään! Muistathan hakemusta tehdessäsi ilmoittaa olevasi tästä paikasta kiinnostunut ja liitä mukaan myös ajantasainen CV. 

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla (arkisin klo 9-15) voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot