(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija, Anticimex Oy, Vantaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!


Haemme nyt asiakkaallemme Anticimex Oy:lle uutta vahvistusta heidän asiakaspalvelutiimiin.


Anticimex Oy on tuhoeläinhallinnan, rakennetun ympäristön ja elintarvikehygienian palveluyritys. He ovat osa pörssiyhtiö EQT:n omistamaa Anticimex -konsernia, joka on maailman johtavia tuhoeläinhallinnan yrityksiä. Anticimex Oy tarjoaa asiakkaillensa palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistavat terveellisen ja laadukkaan elinympäristön. Suomen Anticimex työllistää yli 100 henkilöä ja he tekevät vuodessa lähes 60 000 asiakaskäyntiä. Tutustu asiakasyritykseemme tarkemmin osoitteessa www.anticimex.fi.


Anticimexillä asiakaspalvelijan työ on palvella ja auttaa laadukkaasti asiakkaita sekä puhelimitse että sähköpostitse. Pääset mukaan reippaaseen ja ammattitaitoiseen tiimiin, joka tarjoaa asiakkailleen neuvontaa ja opastusta vaihtelevissa tilanteissa ja erilaisissa tuhoeläinongelmissa. Asiakaspalvelijan tehtäviin kuuluvat myös tilausten vastaanotto, toimeksiantojen hallinta sekä raportointi. Lisäksi autat kentällä olevia kollegoitasi, jotta he saavat työnsä tehtyä tehokkaasti ja laadukkaasti. Asiakaskuntaan kuuluu etupäässä yritysasiakkaita, kuten isännöitsijöitä ja huoltoyhtiöitä, mutta myös yksityisasiakkaita. Työtä tehdään arkisin ja työaika on klo 8-16.  


Odotamme sinulta:

Etsimämme henkilö on ahkera, aidon palveluasenteen omaava, puhelinasiakaspalvelusta innostuva ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Opit nopeasti uutta ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja puhetaidot myöskin haastavammissa asiakaspalvelutilanteissa.

Päivittäinen työskentely tapahtuu yhteistyössä lähimpien kollegoiden ja yhtiön muiden osastojen kuten myynnin, taloushallinnon ja palvelutuotannon kanssa. Odotamme, että hallitset sujuvasti yleisimmät toimisto-ohjelmat sekä omaksut näppärästi uusia järjestelmiä ja työtapoja. Asiakaspalvelu käyttää kaikessa työssään yhtiön toiminnanohjausjärjestelmää, joten aiempi kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä on eduksi.

Asiakaspalveluun kuuluu yhteydenpito puhelimessa ja sähköpostitse pääosin suomeksi, mutta ruotsin ja englannin kielen perusosaaminen on myös tarpeen. Arvostamme aiempaa puhelinasiakaspalvelukokemusta ja myös kokemus laskutuksen työtehtävistä edesauttaa tässä tehtävässä menestymistä. Tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne ja asiakaslähtöinen työote. 


Tarjoamme:

Tarjolla on elokuulle 2021 kestävä määräaikainen ja kokopäiväinen työsuhde oman toimialansa edelläkävijän palveluksessa. Kyseessä on suorarekrytointi toimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Toimithan ripeästi, sillä haastatteluja käydään hakuprosessin edetessä ja työt alkavat heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (050 598 8460).  


Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!