(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija - Anticimex Oy, Vantaa
Anticimex Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019
Anticimex Oy
Anticimex Oy on tuhoeläinhallinnan, rakennetun ympäristön ja elintarvikehygienian palveluyritys. Olemme osa pörssiyhtiö EQT:n omistamaa Anticimex -konsernia, joka on maailman johtavia tuhoeläinhallinnan yrityksiä. Tarjoamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme terveellisen ja laadukkaan elinympäristön. Suomen Anticimex työllistää yli 100 henkilöä ja teemme vuodessa lähes 60 000 asiakaskäyntiä. Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa www.anticimex.fi.
Toimenkuva
Haemme nyt tiimimme vahvistukseksi asiakaspalvelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Anticimexillä asiakaspalvelijan työ on palvella ja auttaa laadukkaasti asiakkaitamme sekä puhelimitse että sähköpostitse. Pääset mukaan reippaaseen ja ammattitaitoiseen tiimiin, joka tarjoaa asiakkailleen neuvontaa ja opastusta vaihtelevissa tilanteissa ja erilaisissa tuhoeläinongelmissa. Asiakaspalvelijan tehtäviin kuuluvat myös tilausten vastaanotto ja toimeksiantojen hallinta, sekä raportointi ja laskutus. Lisäksi autamme kentällä olevia kollegoitamme jotta he saavat työnsä tehtyä tehokkaasti ja laadukkaasti. Asiakaskuntaan kuuluu etupäässä yritysasiakkaita, kuten isännöitsijöitä ja huoltoyhtiöitä, mutta myös yksityisasiakkaita.
Odotamme sinulta
Etsimämme henkilö on aidon palveluasenteen omaava, puhelinasiakaspalvelusta innostuva ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Päivittäinen työskentely tapahtuu yhteistyössä lähimpien kollegoiden ja yhtiön muiden osastojen kuten myynnin, taloushallinnon ja palvelutuotannon kanssa. Odotamme, että hallitset sujuvasti yleisimmät toimisto-ohjelmat sekä omaksut näppärästi uusia järjestelmiä ja työtapoja. Asiakaspalvelumme käyttää kaikessa työssään yhtiön toiminnanohjausjärjestelmää, joten aiempi kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä on eduksi. Asiakaspalveluun kuuluu yhteydenpito puhelimessa ja sähköpostitse pääosin suomeksi mutta ruotsin ja englannin perusosaaminen on myös tarpeen. Arvostamme aiempaa puhelinasiakaspalvelukokemusta ja myös kokemus laskutuksen työtehtävistä edesauttaa tässä tehtävässä menestymistä. Tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne ja asiakaslähtöinen työote.
Muut tiedot
Tarjolla on vakituinen ja kokopäiväinen työsuhde oman toimialansa edelläkävijän palveluksessa.

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä - lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteessa www.vmp.fi. Toimithan ripeästi, sillä haastatteluja käydään prosessin edetessä ja työ alkaa sopimuksen mukaan, kun sopiva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä sekä hakuprosessista antaa VMP:llä Viljo Julkunen puhelimitse 050 389 8747.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Viljo Julkunen, viljo.julkunen@vmp.fi, 050 389 8747
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 05.12.2019 mennessä.