(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija annosjakelu- ja yritysasiakaspalvelutehtäviin
Yliopiston Apteekki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

Terveydenhuollon asiakaspalvelu YA-talolla Pitäjänmäellä hakee

Asiakaspalvelijaa annosjakelu- ja yritysasiakaspalvelutehtäviin

vakituiseen työsuhteeseen 2.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haluatko mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan asiakaspalvelutiimiin? Pidätkö uuden oppimisesta ja muuttuvasta työympäristöstä? Pystytkö työskentelemään myös paineen alla ja nautitko ongelmien ratkaisemisesta?

Haemme annosjakelun ja yritysasiakkaiden asiakaspalvelusta vastaavaan tiimiin asiakaspalvelijaa.

Palvelemme laaja-alaisesti ja valtakunnallisesti terveydenhuoltoa julkisella ja yksityisellä sektorilla. Asiakkaitamme ovat muun muassa palvelutalot ja hoivayksiköt, kotisairaanhoito, lääkäriasemat ja muut apteekit.

Työ koostuu pääsääntöisesti farmaseuttisten työtehtävien tukemisesta asiakaspalvelussa, laskutuksesta, asiakastiedon hallinnasta ja tilausten käsittelystä. Omalla kiinnostuksella ja osaamisella työnkuvaa on mahdollista laajentaa.

Aikaisempi kokemus asiakaspalvelusta ja apteekki- tai muusta lääkealalla työskentelystä katsotaan eduksi. Arvostamme iloista ja palveluhenkistä asennetta, reipasta ja tarkkaa työotetta sekä tiimityötaitoja ja yhteistyökykyä.

Meillä pääset työskentelemään rennossa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa huolehditaan työntekijöiden ammattitaidon kehittämisestä. Yliopiston Apteekki pitää hyvää huolta henkilöstönsä työkyvystä ja osaamisesta sekä tarjoaa kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 liukuman puitteissa, mutta tarvittaessa olet valmis viikonloppu- ja iltatöihin.

Tule mukaan hyvään porukkaan tekemään merkityksellistä työtä!

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Heli Haaponiemi p.(09) 5420 4530 (20.11. klo 9-10, 26.11. klo 9-10 ja 27.11. klo 14-15).

Jätä hakemuksesi 30.11.2019 klo 16.00 mennessä www.yliopistonapteekki.fi/rekry.

Esikarsintavaiheessa kutsumme soveltuvimmat hakijat videohaastatteluun.