(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelija (äitiysvapaan sijaisuus)
Oy Woikoski Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

Innostutko asiakaspalvelusta, monimuotoisista työpäivistä, hyvästä porukasta ja - kaasuista? Opitko nopeasti ja siirryt sujuvasti tehtävästä toiseen tilanteen niin vaatiessa?

Haemme Järvenpään asiakaspalvelukeskukseen äitiysvapaan sijaista ajalle 04/2019- 03/2020 asiakaspalvelijan tehtävään. Vaihtoehtoisesti voit työskennellä myös Oulun toimipisteellämme. Työtehtäviisi kuuluu yritysasiakkaidemme tilausten vastaanotto, asiakastietojen hallinta ja ylläpito sekä toimituksiin liittyvien kysymysten selvittäminen ja asiakasneuvonta. Työskentelet sujuvasti puhelimessa ja sähköpostilla, myös englannin kielellä. Sinulla on tahto sekä luontainen kyky olla luotettava asiakaspalvelija ja viedä sovitut tehtävät loppuun saakka.

Saat tehtävään perehdytyksen, mutta jotta pärjäät, sinun tulee olla oma-aloitteinen ja pysytyt priorisoimaan päivän työt. Tehtävä sopii sinulle, jos sinulla on tekniikan tai kaupan alan peruskoulutus, olet ulospäin suuntautunut, tarkka ja nopea oppimaan isojakin kokonaisuuksia, eikä tekninen sanasto pelota sinua. Työskentelet tottuneesti erilaisten tietojärjestelmien kanssa. Tehtävässä on mahdollista myös kehittyä kaasualan tekniseksi osaajaksi taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@woikoski.fi 17.2.2019 mennessä. Laita viestin otsikoksi ASIAKASPALVELIJA.