Asiakaspäällikkö
If Vahinkovakuutus Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021

Voisi kai sitä kutsua Asiakaspäälliköksi. 

Mutta itse asiassa haemme menestystarinoiden mahdollistajaa. 

Kun tavoite on korkealla, pitävä turvaverkko on erityisen tarpeellinen. Kun haluat tehdä tulosta ja pitää huolta yrityksesi kilpailukyvystä, haluat myös huolehtia, että olet suojautunut mahdollisimman hyvin ikäviltä yllätyksiltä. Ja kun ikäviä yllätyksiä kuitenkin joskus tapahtuu, haluat olla varautunut niihin parhaalla mahdollisella tavalla. Large & Partner -yksikössämme autamme asiakkaitamme – sekä tulevia että nykyisiä – rakentamaan oman menestystarinansa tarjoamalla heille asiantuntemuksemme ja vakuutusratkaisut heidän liiketoimintansa jatkuvuuden varmistamiseksi.

Tehtäväsi
Asiakaspäällikkönä olet vastuussa omasta asiakaskannasta ja siihen liittyvästä asiakkuuksien hallinnasta, asiakastyytyväisyydestä ja asiakaspysyvyydestä. Tehtävässä vaaditaan erittäin systemaattista työskentelytapaa, kykyä ymmärtää ja tukea asiakkaita heidän liiketoiminnassaan sekä ”kerralla kuntoon”-asennetta, jotka yhdessä luovat ylivertaisen asiakaskokemuksen. Tulet edustamaan If Vahinkovakuutusyhtiötä yhdessä Varman, Mandatum Lifen ja Nordean kanssa. 

Tiimisi
Tulet sijoittumaan Large & Partner-yksikköön joka on vastuussa keskisuurista ja suurista yritysasiakkuuksista alueellisesti. Työyhteisössämme uskomme toisten auttamiseen ja kannustamme proaktiiviseen otteeseen ja tekemisen meininkiin kaikilla tasoilla. Yhteistyö sekä sisäisesti että kumppaneiden kanssa on kriittisessä asemassa menestyäksesi tehtävässä.

Kuka olet?
Etsimme sinua jolla on energisoiva tapa kommunikoida ja pystyt saada muut innostumaan. Sinulla on kykyä ja halua verkostoitua ja rakentaa kumppanuuksia. Olet strukturoitu ja ajattelutapasi on analyyttinen ja työskentelytapasi systemaattinen. Samalla sinulla on myös aktiivinen ja oma-aloitteinen ote työtehtäviin. Ennen kaikkea olet dynaaminen, kasvuhaluinen ja toimit hyvin sekä tiimissä että itsenäisesti. Tämä on ratkaisevaa, koska tulet saamaan vapautta oman vastuualueesi toteuttamiseen, ja vastaavasti odotukset onnistumisesta ovat korkealla.

Sinulla on myös:

  • Kokemusta asiakasvastuullisista tehtävistä, erityisesti koskien keskisuurien ja suurien asiakkuuksien hallintaa ja kehittämistä
  • Vahva asiakasfokus ja laaja liiketoiminnallinen ymmärrys  
  • ​Sujuva englannin kielen taito, ruotsin kielen taito on plussaa
  • Yritysvakuuttamisen taito on plussaa 

Käytännön asiat ja lisätiedot: 
Työn sijainti: Tampere, toiminta-alue Pirkanmaa & Häme.

Viimeinen hakupäivä: 31.10.2021. Haethan mahdollisimman pian, sillä haastatteluja tehdään jo hakuaikana.

Hakeaksesi tehtävään: Liitä mukaan sekä hakemuskirje että CV.

Saat lisätietoja tehtävästä aluejohtaja Henry Hietaharjulta puhelinaikoina: 12.10. klo 9.30-11.30, 14.10. klo 14-15.30, 21.10. klo 9.30-11.30 ja 26.10. klo 12-13.30, p. 040 778 0818.

Hakijan tulee olla hyvämaineinen, kuten vakuutusten tarjoamisesta annetun lain (234/2018) 16 §:ssä edellytetään.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot