Asiakaspäällikkö
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2021

Asiakasyrityksemme Pajadata Oy on vuonna 1994 perustettu ohjelmistotalo, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia ohjelmistoratkaisuja rakentamisen ja talotekniikan ammattilaisille. Yritys on vuodesta 2009 lähtien kuulunut Hantverksdata-konserniin, joka on Ruotsin markkinajohtaja rakentamisen ja talotekniikan ohjelmistoratkaisuissa.

Suomessa Pajadata Oy:llä on toimipisteitä Helsingin lisäksi Tampereella sekä Kuopiossa, mutta toimialueena on koko Suomi ja yrityksen palveluita käyttää tällä hetkellä noin 1400 asiakasta, pääosin LVI- ja Sähköurakoinnin puolella, mutta myös rakennuttamisen parissa. Pajadatan ratkaisut sopivat erinomaisesti aina yhden henkilön yrityksistä satoja työntekijöitä työllistäviin toimijoihin ja heidän suurta suosiota saavuttaneet mobiilityökalunsa ovat Pohjoismaissa käytössä jo yli 80 000 henkilöllä. Tutustu tarkemmin yrityksen toimintaan www.pajadata.fi

Etsimme nyt suoraan Pajadata Oy:n palveluikseen asiakaspäälliköitä Helsinkiin. Haemme asiakaspalveluhenkisiä ratkaisumyyjiä suorittamaan niin kasvokkain kuin etänäkin tapahtuvaa uusasiakashankintaa ja IT-ratkaisujen myyntiä. Inbound-tapaamisten lisäksi tehtävässä suoritetaan myös kylmäsoittoja ja aktiivista liidien hankintaa itsenäisellä otteella.

Tehtävän monipuolisuuden vuoksi taustasi voi olla niin liiketalouden, IT:n, rakentamisen kuin talotekniikankin aloilta. Teet töitä yrittäjien ja rakentamisen ammattilaisten kanssa ja edellytämme sinulta alan kokemusta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ammattimaisella otteella.

Hakijalta odotamme:
- Alalle soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi Rakennus- tai ohjelmistoalalta
- Aikaisempaa kokemusta myyntityöstä
- Ratkaisukeskeisyyttä, hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä ammattimaista työskentelytapaa
- Vastuunottokykyä, oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta
- B-luokan ajokorttia ja eduksi katsomme oman auton käyttömahdollisuuden

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen työn kehittyvien ohjelmistoratkaisujen parissa
- Hyvän työilmapiirin, sekä osaavien työkavereiden tuen
- Kilpailukykyisen palkkauksen
- Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
- Hyvät henkilöstöedut
- Kattavan perehdytyksen
- Mahdollisuuden päästä työskentelemään uusimpien teknologioiden pariin

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi nopeasti lähettämällä CV, hakemuskirjeesi sekä palkkatoiveesi Adeccon sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä tai hakemuksesta antaa Adeccon Senior HR konsultti Kim Oljemark, puhelimitse 040 623 7732, tai sähköpostilla kim.oljemark@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1438985
  • Tehtäväalue: IT, Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kim Oljemark (kim.oljemark (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Helsinki, Helsinki