(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspäällikkö
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Tule mukaan mahtavaan myyntijengiin! Oletko sinä myynnin ammattilainen, jolla on aito halu ja palo menestykselliseen myyntityöhön? Etsimme nyt asiakaspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Toimimme asiakkaidemme riskienhallinnan kumppanina, joten tehtävässä menestyminen vaatii näkemystä laajasti yrittäjyyteen.

Tehtäviisi asiakaspäällikkönä kuulu tavoitteellinen uusasiakashankinta ja asiakkaan tarpeisiin sopivan palvelukokonaisuuden rakentaminen. Asiakaspäällikkönä annat näkemystäsi yrittäjille heidän liiketoiminnan riskeihin. 

Haluamme kuulla sinusta, jos olet tavoitteellinen, kilpailuhenkinen ja ratkaisukeskeinen myyjä ja tartut mielelläsi puhelimeen ja tapaat asiakkaita. Myyntikonseptimme keskittyy asiakkaan taloudellisen toimintaympäristön ymmärtämiseen. Siksi sinun on tärkeää kyetä keskustelemaan asiakkaiden kanssa luontevasti niin yrittäjyydestä kuin yrityksen taloudesta. 

Meillä asiakashankintaa tehdään tiimeissä, joten työskentelet täysillä yhteisen menestyksen eteen. Tiedät, että tarjoamalla asiakkaillemme alan parhaan asiakaskokemuksen edesautat myös henkilökohtaisten, kunnianhimoisten myyntitavoitteidesi saavuttamista. Meillä pääset hyödyntämään jo aikaisemmin luomiasi b to b verkostoja.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Fennia on yrittämistä ja elämää varten, meillä pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Meidän tiimissä vallitsee hyvä yhteishenki ja mukava tekemisen meininki - yhteen hiileen puhaltaminen on menestystekijämme. Fennia tarjoaa sinulle hienon position vakuuttamisen ytimessä sekä vakavaraisen suomalaisen yrityksen työnantajaksesi, jolla on pitkä historia ja loistava brändi. Kuten myyntiin kuuluu ansaintamahdollisuudet ovat motivoivat (kiinteä + provisio – provisiokattoa ei ole).

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Marko Leppänen jonka tavoitat parhaiten puhelimitse perjantai 15.1. klo. 13 - 15  ja torstai klo. 10 -12 numerosta 040 -7544808. Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään 24.1.2021. Tämän tehtävän haastattelut pidetään viikolla 4 ja 5.