(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspäällikkö
If

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2020

Asiakaspäällikkö Tampereelle  

Voisi kai sitä kutsua Asiakaspäälliköksi.
Mutta itse asiassa haemme menestystarinoiden mahdollistajaa. 

Kun tavoite on korkealla, pitävä turvaverkko on erityisen tarpeellinen. Kun haluat tehdä tulosta ja pitää huolta yrityksesi kilpailukyvystä, haluat myös huolehtia että olet suojautunut mahdollisimman hyvin ikäviltä yllätyksiltä. Ja kun ikäviä yllätyksiä kuitenkin joskus tapahtuu, haluat olla varautunut niihin parhaalla mahdollisella tavalla. Large&Partner -yksikössämme autamme asiakkaitamme – sekä tulevia että nykyisiä rakentamaan oman menestystarinansa tarjoamalla heille asiantuntemuksemme ja vakuutusratkaisut heidän liiketoimintansa jatkuvuuden varmistamiseksi.

Tehtävä 

Asiakaspäällikkönä sinulta odotetaan aktiivista uusasiakashankintaa sekä olet vastuussa oman asiakaskannan asiakastyytyväisyydestä ja -pysyvyydestä. Tehtävässä vaaditaan ”kerralla kuntoon”-asennetta, joka luo ylivertaisen asiakaskokemuksen. Tulet edustamaan If Vahinkovakuutusyhtiötä yhdessä Varman, Mandatum Lifen ja Nordean kanssa. 

Tiimi ja yksikkö 

Tulet sijoittumaan Large&Partner -yksikköön. Toimipiste sijaitsee Tampereella. Large & Partner-yksikkö on vastuussa keskisuurista ja suurista yritysasiakkuuksista alueellisesti.

Työyhteisössämme uskomme toisten auttamiseen ja kannustamme proaktiiviseen otteeseen ja tekemisen meininkiin kaikilla tasoilla. Yhteistyö sekä sisäisesti että kumppaneiden kanssa on kriittisessä asemassa menestyäksesi tehtävässä.

Etsimme sinua, joka olet /jolla on: 

  • kokemusta myyntitehtävistä, eduksi B2B-segmentin kokemus sekä finanssialan kokemus
  • kykyä ja halua verkostoitua ja rakentaa kumppanuuksia
  • energisoiva tapa kommunikoida ja saat muut innostumaan 
  • vahva asiakasfokus ja business mindset  
  • strukturoitu tapa ajatella ja systemaattinen työskentelytapa 
  • aktiivinen ja oma-aloitteinen ote työtehtäviin
  • ​korkeakoulututkinto
  • sujuva englannin kielen taito, ruotsin kielen taito on plussaa 
  • Ennen kaikkea olet dynaaminen, kasvuhaluinen ja toimit hyvin sekä tiimissä että itsenäisesti. Tämä on ratkaisevaa, koska tulet saamaan vapautta oman vastuualueesi toteuttamiseen, ja vastaavasti odotukset onnistumisesta ovat korkealla.

Käytännön asiat ja lisätiedot:  

Viimeinen hakupäivä: 15.1.2021 

Työn sijainti: Tampere

Saat lisätietoja tehtävästä aluejohtaja Marco Ciminolta puhelinaikoina: 8.1. klo 9.30-11.30, 11.1. klo 12-13 ja 14.1. klo 12-15, p. 050 422 6657.

Haethan mahdollisimman pian, sillä haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Liitäthän mukaan sekä hakemuskirjeen että CV:n.

Hakijan tulee olla hyvämaineinen, kuten vakuutusten tarjoamisesta annetun lain (234/2018) 16 §:ssä edellytetään.