(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspäällikkö
Istekki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Koetko intohimoa ja paloa asiakastyötä kohtaan ja haluat olla mukana rakentamassa parasta mahdollista arkea asiakkaillemme? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö, sillä haemme nyt joukkoomme ASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ Tampereelle!

Roolissasi asiakaspäällikkönä vastaat nimettyjen asiakkuuksien suunnitelmallisesta ja tavoitteellisesta asiakasyhteistyöstä rakentamalla ja ylläpitämällä tiiviitä ja luottamuksellisia yhteistyösuhteita asiakkaiden päätöksentekijöihin ja avainhenkilöihin.
Vastuullasi on nimettyjen asiakkuuksien aktiivinen ja määrätietoinen toiminnan kehittäminen ja asiakassuhteen syventäminen, panostaen aina parhaaseen asiakaskokemukseen. Haet ratkaisuja asiakkaiden toiminnan kehittämiseen ja palvelutarpeisiin yhteistyössä Istekin sisäisten sidosryhmien ja ulkoisten kumppaneiden kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia esiintymis-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, aktiivista ja avointa asiakaslähtöistä työskentelytapaa sekä rohkeutta asiakkuuden johtamiseen.

Hakijassa arvostamme avointa ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta, intoa kohdata uusia haasteita ennakkoluulottomasti, intohimoa ja kykyä kehittää asiakkuutta sekä halua kehittyä ratkaisumyynnin ammattilaiseksi.

Lisäksi arvostamme erinomaisia ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä vastuullista otetta työskentelyssä yhteisten päämäärien saavuttamiseksi.

Toivomme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Sosiaali - ja terveydenhuollon toimiala- ja järjestelmätuntemusta
  • Sopimushallinnan osaamista
  • Aikaisempaa kokemusta asiakastyöskentelystä sekä julkishallinnon toimialatuntemusta

Lisätietoja tehtävästä antaa avainasiakaspäällikkö Antti Itälinna, puh. 0408016883 (antti.italinna@istekki.fi) pe 23.10 klo 12-13 ja ma 26.10 klo 13-15