(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspäällikkö
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2020

Tehtävän kuvaus

Tule mukaan mahtavaan myyntijengiin! Oletko sinä myynnin ammattilainen, jolla on aito halu ja palo menestykselliseen myyntityöhön? Etsimme nyt asiakaspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Kuopioon.

Toimimme asiakkaidemme taloudellisen turvallisuuden kumppanina, joten tehtävässä menestyminen vaatii vahvaa näkemystä yrittäjyyteen ja talouteen.

Tehtäviisi asiakaspäällikkönä kuuluu

  • tavoitteellinen uusasiakashankinta 
  • asiakkaan tarpeisiin sopivan palvelukokonaisuuden rakentaminen 
  • asiakkaan ratkaisukeskeisenä kumppanina toimiminen

Haluamme kuulla sinusta, jos

olet tavoitteellinen, kilpailuhenkinen ja ratkaisukeskeinen myyjä, tartut mielelläsi puhelimeen ja tapaat asiakkaita kasvotusten tai verkon kautta. Myyntikonseptimme keskittyy asiakkaan taloudellisen toimintaympäristön ymmärtämiseen. Siksi sinun on tärkeää kyetä keskustelemaan asiakkaiden kanssa luontevasti niin yrittäjyydestä kuin yrityksen taloudesta.

Meillä asiakashankintaa tehdään tiimeissä, joten työskentelet täysillä yhteisen menestyksen eteen. Tiedät, että tarjoamalla asiakkaillemme alan parhaan asiakaskokemuksen edesautat myös henkilökohtaisten, kunnianhimoisten myyntitavoitteidesi saavuttamista. Meillä pääset hyödyntämään jo aikaisemmin luomiasi b to b verkostoja.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Fennia on yrittämistä ja elämää varten, meillä pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Meidän tiimissä vallitsee hyvä yhteishenki ja mukava tekemisen meininki - yhteen hiileen puhaltaminen on menestystekijämme.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Mira Repo, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse ti 12.5. klo 13-15 ja to 14.5 klo 09-12 numerosta 040 550 7151.  Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään su 24.5.2020.