(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspäällikkö
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Asiakaspäällikkö, yrittäjäpalvelut

Fennia - Yrittämistä ja elämää varten Olemme yritysten, yrittäjien ja kotitalouksien taloudellisen turvallisuuden kumppani. Työntekijänä olet tärkeä osa joukkuettamme, jolla on asenne kohdallaan ja innostunut ote työhön. Juuri nyt uudistumme voimakkaasti ja etsimme joukkoomme lisää kehittymis- ja kehittämishaluisia fennialaisia. Fennia-konsernin palvelut tuottavat Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia, Henki-Fennia, Fennia Varainhoito Oy, Fennia-palvelu Oy sekä Fennia Kiinteistöt Oy.

Tehtävän kuvaus

Tule mukaan mahtavaan myyntijengiin Keski-Pohjanmaalle. Työpaikka sijaitsee Kokkolassa tai Pietarsaaressa. Oletko sinä myynnin ammattilainen, jolla on aito halu ja palo menestykselliseen myyntityöhön? Etsimme nyt asiakaspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Toimimme asiakkaidemme taloudellisen turvallisuuden kumppanina, joten tehtävässä menestyminen vaatii vahvaa näkemystä yrittäjyyteen ja talouteen.

Tehtäviisi asiakaspäällikkönä kuuluu

  • tavoitteellinen uusasiakashankinta
  • asiakkaan tarpeisiin sopivan palvelukokonaisuuden rakentaminen
  • asiakkaan ratkaisukeskeisenä kumppanina toimiminen

Haluamme kuulla sinusta, jos

olet tavoitteellinen, kilpailuhenkinen ja ratkaisukeskeinen myyjä ja tartut mielelläsi puhelimeen ja tapaat asiakkaita. Myyntikonseptimme keskittyy asiakkaan taloudellisen toimintaympäristön ymmärtämiseen. Siksi sinun on tärkeää kyetä keskustelemaan asiakkaiden kanssa luontevasti niin yrittäjyydestä kuin yrityksen taloudesta suomeksi ja ruotsiksi.

Meillä asiakashankintaa tehdään tiimeissä, joten työskentelet täysillä yhteisen menestyksen eteen. Tiedät, että tarjoamalla asiakkaillemme alan parhaan asiakaskokemuksen edesautat myös henkilökohtaisten, kunnianhimoisten myyntitavoitteidesi saavuttamista. Meillä pääset hyödyntämään jo aiemmin luomiasi B2B-verkostoja.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Meillä pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Tiimissämme vallitsee hyvä yhteishenki ja mukava tekemisen meininki - yhteen hiileen puhaltaminen on menestystekijämme.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Mia Storm jonka tavoitat parhaiten puhelimitse torstaina 20.2. klo12-16.00 numerosta 040 134 6337.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään 1.3.2020.