(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspäällikkö
Taksi Partners Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Asiakaspäällikkönä vastaat uudenlaisen valtakunnallisen taksialan palvelukonseptin myynnistä ja asiakasyhteistyöstä. Olet myynnin ammattilainen, joka on valmis tarttumaan uusiin haasteisiin ja tekemään aktiivista myyntityötä yritysasiakkaiden parissa. Osallistut tarvittaessa myös muihin Taksi Partners Oy:n toimintaan ja kehittämiseen liittyviin tehtäviin. Toimistomme sijaitsee Pohjois-Haagassa, Helsingissä.

Odotamme sinulta kokemusta b-to b -myynnistä sekä tehtävään sopivaa koulutusta (esim. kaupallinen tai tekninen). Olet kokenut neuvottelija ja nautit tuloksen tekemisestä hyvässä joukkueessa. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Olet hyvä tiimipelaaja ja taitava verkostoituja. Sinulla on ajokortti ja valmius liikkua jonkin verran työssäsi lähinnä pääkaupunkiseudulla. Haluat myös kehittää ja kehittyä uudessa myynnillisessä tehtävässäsi Taksi Partnersin palveluiden asiantuntijana.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan myynnin näköalapaikan kehittyvällä toimialalla, missä pääset rakentamaan ja tarjoamaan laadukkaita ja kilpailukykyisiä taksipalveluita avainasiakkaillemme. Taksi Partnersin asiakaspäällikkönä sinulla on mahdollisuus olla luomassa omalla panoksellasi taksiautoilun uutta tulevaisuutta yhdessä alan ammattilaisten kanssa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.talente.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.5.2019. Aloitamme hakemusten käsittelyn ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Talente Consulting Oy:n rekrytointikonsultit

Hilkka Hirvasniemi, ke 17.4. klo 12-14, puh. 050 323 5193, hilkka.hirvasniemi@talente.fi

Tuija Kinnunen, to 25.4. klo 14-16, puh. 040 673 5262, tuija.kinnunen@talente.fi 

b to b -myynti, myynti, asiakaspalvelu, taksi, taksiliikenne, kuljetus, logistiikka, taksipalvelu, kuljetus, kuljetuspalvelu, yrityspalvelu, taksiautoilu, auto, ammattiautoilu