(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspäällikkö
AK Pumppuhuolto-team Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Haemme Asiakaspäällikköä Pumppuhuolto-teamiin toimialueena koko Suomi.

Päätoimenkuvaasi kuuluu uusasiakashankinta, jo olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen sekä yrityksen huoltopalveluiden, huoltosopimusten ja tuotteiden myynti. Työssäsi kohtaat huoltoliike, isännöinti, teollisuus- ja kuntapuolelta koostuvaa asiakaskuntaa ja vastaat tehtäviin kuuluvan vastuualueen johtamisesta, suunnittelusta ja kehittämisestä.

Etsimme energistä myynnin ammattilaista sekä taitavaa verkostoitujaa, joka kykenee itsenäiseen työhön. Hakemallamme henkilöllä on erinomaiset sosiaaliset taidot, sekä halua kehittyä. Ymmärrät asiakkaiden tarvetta sekä viemäri- ja pumppaamotekniikan maailmaa. Omaat reilua palveluasennetta ja toimit tavoitteellisesti pyrkien aina ylittämään asetetut tavoitteet. Olet tottunut toimimaan itsenäisesti ja pystyt priorisoimaan työsi kiireisissäkin tilanteissa. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea sekä kykenet työskentelemään myös englanniksi. Sopiva tausta tehtävääsi on pumppaamo- ja viemärialan vankka tuntemus.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta koko Suomessa..

Mikäli olet myynnin ja markkinoinnin konkari tai nouseva kyky, laita hakemusta tulemaan ja lähde mukaan alati kehittyvään yritykseen työskennellen osana kasvavaa organisaatiota yhdessä alan ammattilaisten kanssa.