(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspäällikkö
Kuluvaaka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Hei sinä yrittäjähenkinen, asiakaslähtöisen ratkaisumyynnin ammattilainen! Me tavoittelemme Sinua, joka mietit seuraavaa askelta urallasi ja toivot pääseväsi hyödyntämään ja yhä syventämään osaamistasi asiakkaille ja sinulle arvoa tuottavalla tavalla, itsenäisessä ja haastavassa asiakaspäällikön roolissa.

Haluamme parantaa suomalaisten keskisuurten yritysten kustannuskilpailukykyä matkalla maailmalle ja tehokkaampaan liiketoimintaan.

Me Kuluvaakalla annamme oman ammattitaitomme asiakasyritystemme käyttöön. Olemme säästämisen ja kilpailuttamisen ammattilaisia. Meidän tärkein tehtävämme on varmistaa, että asiakasyrityksemme saavat hankkimansa palvelut markkinaehtoiseen hintaan, taaten samalla ostetun palvelun laadun. Tuomme tasapuolisen neuvotteluaseman asiakasyritystemme sekä palveluntarjoajien välille. Kauttamme yritys saa massaostajan neuvotteluvoiman, joka edesauttaa paremman hinnan saamista.

Etsimme nyt Lahden alueelle kokenutta ja periksiantamatonta ratkaisumyynnin ammattilaista. Vastaat uusasiakashankinnan prosessista alusta alkaen. Haluat luoda pitkäkestoisia, luottamukseen perustuvia asiakassuhteita. Sinulla on valmiudet ja vahva motivaatio toimia yrittäjähenkisesti, sillä pääset rakentamaan Kuluvaakan asiakaskuntaa Lahden ja Päijät-Hämeen alueella itsenäisesti. Taustatukenasi ovat Kuluvaakan loistavat tiimit Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Tulet toimimaan hankkimiesi asiakkaiden asiantuntijana liiketoiminnan prosessien tehostamiseksi ja kustannusten alentamiseksi.

Neuvottelet niin asiakkaiden kuin palveluntarjoajien kanssa. Kuluvaaka kilpailuttaa asiakkaidensa palveluita tyypillisesti pankki-, vakuutus-, ICT-, työterveys-, logistiikka-, taloushallinta- ja toimitilavuokrien sekä -palveluiden osalta. Pääsetkin hyödyntämään monipuolisesti osaamistasi joiltakin näiltä sektoreilta tai useammasta niistä. Työssäsi menestymiseen sinua ohjaa oma sisäinen motivaatiosi ja intohimosi johtajan sijaan.

Sinun merkityksesi roolissa, asiakkaille ja yritykselle

Kuluvaakan kasvu on ollut perustamisesta lähtien tasaista ja yritys työllistää tällä hetkellä 18 asiantuntevaa, motivoitunutta ja taustoiltaan erilaista henkilöä. Haluamme rakentaa liiketoimintaamme ja luoda asiakaskuntaa Lahden ja sen ympäristön alueelle uuden valittavan henkilön johdolla. Ketterässä, byrokratiaa kaihtavassa ja alati kehittyvässä yrityksessä päätöksenteko on nopeaa ja korporaation rattaisiin kyllästyneelle Kuluvaaka tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa ja nähdä myös eri tavalla oman työnsä vaikuttavuuden.

Kaikkea toimintaamme ohjaa Kuluvaakan henkilöstön kanssa yhdessä kehitetyt arvot:
100 % intohimo auttaa
100 % suoraa puhetta
100 % riippumaton toimija
100 % motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö

Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko sinusta, että saisit käyttöösi sen Kuluvaakalla? Mikäli tuntuu, kerro se meille. Me haluamme kuulla.

Lähetäthän hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen rekry@kuluvaaka.fi. Halutessasi kuulla lisää soitathan Kari Honkikankaalle p.0500 703 092 tai Janne Kajalalle p. 050 424 3960 niin jutellaan. Hakuaikaa on 25.9 asti. Pyrimme etenemään rekrytointiprosessissa ketterästi, joten käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Tehtävän perustiedot
Paikkakunta: Lahti
Työaika: Kokoaikatyö
Kokemus: Aikaisempi kokemus konsultoivasta ratkaisumyynnistä