(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspäällikkö
Senaatti-kiinteistöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Oletko Senaatin uusi asiakaspäällikkö?

Haluatko työskennellä vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössä? Olemme valtionhallinnon työympäristökumppani ja kiinteistöomaisuuden haltija. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään.

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Edistämme henkilöstömme suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, yksilölliset tarpeet ja odotukset huomioiden. Liity osaavaan joukkoomme Helsinkiin.

Tehtävänäsi on hoitaa ja edelleen kehittää valtion teknologiasektorin tutkimuslaitosten, kielikoulujen sekä erityiskoulujen asiakkuuksia. Vastaat asiakassuhteista sekä toimit yhteyshenkilönä asiakkaiden toimitila-asioista vastaavalle johdolle. Syvennät ymmärrystämme asiakkaan toiminnan tarpeista sekä kehittymisestä. Ratkaiset asiakkaiden vaativat toimitila- ja työympäristökysymykset asiantuntijoiden tiimityöskentelynä. Toimit monipuolisten asiakasprojektien vetäjänä. Neuvottelet sopimukset asiakkaiden kanssa ja osallistut investointien valmisteluun.

Mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme Sinulle:

  • joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat
  • mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
  • tietotyötä tukevan työympäristön
  • mahdollisuuden vaikuttaa valtionhallinnon kehitykseen.

Odotuksemme ovat

  • näyttö menestyksekkäästä asiakastyöskentelystä
  • erinomaiset vuorovaikutustaidot
  • halu ottaa vastuuta ja sinnikkyys tulosten saavuttamiseen
  • kiinteistöliiketoiminnan tuntemus.

Arvostamme myös strategisen toimitilajohtamisen osaamista sekä kiinteistöalan talouden tuntemusta. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Tuomas Pusa, p. 050 390 2143.

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 29.8.2018.