Asiakaspäällikkö, yrittäjäpalvelut
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Tehtävän kuvaus

Tule mukaan mahtavaan myyntijengiin! Oletko sinä myynnin ammattilainen, jolla on aito halu ja palo menestykselliseen myyntityöhön? Etsimme nyt asiakaspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Toimimme asiakkaidemme taloudellisen turvallisuuden kumppanina, joten tehtävässä menestyminen vaatii vahvaa näkemystä yrittäjyyteen ja talouteen.

Tehtäviisi asiakaspäällikkönä kuuluu
● tavoitteellinen uusasiakashankinta
● asiakkaan tarpeisiin sopivan palvelukokonaisuuden rakentaminen
● asiakkaan ratkaisukeskeisenä kumppanina toimiminen

Haluamme kuulla sinusta, jos

olet tavoitteellinen, kilpailuhenkinen ja ratkaisukeskeinen myyjä ja tartut mielelläsi puhelimeen ja tapaat asiakkaita. Myyntikonseptimme keskittyy asiakkaan taloudellisen toimintaympäristön ymmärtämiseen. Siksi sinun on tärkeää kyetä keskustelemaan asiakkaiden kanssa luontevasti niin yrittäjyydestä kuin yrityksen taloudesta suomeksi ja ruotsiksi.

Meillä asiakashankintaa tehdään tiimeissä, joten työskentelet täysillä yhteisen menestyksen eteen. Tiedät, että tarjoamalla asiakkaillemme alan parhaan asiakaskokemuksen edesautat myös henkilökohtaisten, kunnianhimoisten myyntitavoitteidesi saavuttamista. Meillä pääset hyödyntämään jo aikaisemmin luomiasi b to b verkostoja.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Fennia on yrittämistä ja elämää varten, meillä pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Meidän tiimissä vallitsee hyvä yhteishenki ja mukava tekemisen meininki - yhteen hiileen puhaltaminen on menestystekijämme.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Kirsi Rouhiainen jonka tavoitat parhaiten puhelimitse to 12.12 klo 14-16 ja pe 13.12. klo 14-16 numerosta 040 68 44 829
Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään su 15.12. 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1320619
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kirsi Rouhiainen (kirsi.rouhiainen (a) fennia.fi)
  • Puhelin: 0406844829
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa