(Poistunut julkaisusta)

ASIAKASPÄÄLLIKKÖ Suomi/Baltia
Pilot Nordic AB, Suomen sivuliike

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Pilot Nordicin huipputiimi etsii Baltian markkinoita tuntevaa tai alueella toimimisesta kiinnostunutta uutta asiakaspäällikköä, jolle asiakkuuksien laadukas hoitaminen ja tuloksen tekeminen ovat kunnia-asioita.

Asiakaspäällikön tehtävänä on hoitaa, kehittää ja kasvattaa sekä vähittäis- että tukkukaupan asiakkuuksia Baltian alueella. Laadit ja toteutat asiakkuussuunnitelmia, pidät aktiivisesti yhteyttä olemassa oleviin asiakkaisiin, neuvottelet uusia sopimuksia, huolehdit myynnin ennusteista, seurannasta ja raportoinnista sekä koulutat lisäksi myös asiakkaiden myyntihenkilöstöä alueellasi. Alueen liiketoimintaa johdetaan Suomesta käsin yhdessä maajohtajan kanssa, joten toimipisteesi sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Työssä onnistuminen edellyttää säännöllistä matkustamista Baltian maissa.  


Odotamme sinulta vähintään parin vuoden kokemusta myyntityöstä sekä vahvaa asiakaslähtöisyyttä. Erityisesti arvostamme kokemusta Baltian markkinoilta tai kiinnostusta aluetta kohtaan. Sinulla on kaupallinen ja analyyttinen ajattelutapa sekä proaktiivinen ja dynaaminen toimintatapa, sillä uskomme näiden ominaisuuksien yhdistelmän johtavan väistämättä hyviin tuloksiin. Jos toimistotarvikkeet ovat sinulle entuudestaan tuttuja myyntiartikkeleita, se helpottaa alkuun pääsemistä, mutta ei ole menestymisen edellytys – kunhan sinulla pysyy kynä kädessä ja osaat myös viestiä sekä esiintyä luontevasti. Pystyt työskentelemään suomeksi ja englanniksi, ja jos lisäksi puhut venäjää tai jotain Baltian alueen kielistä, olet jo askeleen lähempänä hyviä tuloksia. 


Pilot Nordic tarjoaa vakituisen tehtävän dynaamisessa ja hyvää tulosta tekevässä tiimissä, jota luotsaa Suomen maajohtaja. Sinulla on mahdollisuus suunnitella vapaasti omaa toimintaasi asetettujen tulostavoitteiden saavuttamiseksi, unohtamatta hauskaa yhteistyötä tiimin kanssa. Globaalina konsernina pystymme tarjoamaan myös kansainvälisiä kehittymismahdollisuuksia. 


Tehtävästä maksetaan kiinteä 4.000€ kuukausipalkka. Lisäksi tarjoamme tuloksiin sidotun bonuksen ja autoedun. 


Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-14984 viimeistään 15.2.2020. Toivomme hakudokumentteja englannin kielellä, sillä ne käsitellään Suomen lisäksi Ruotsissa. Lisätietoja tehtävästä antavat konsultit Sanja Hovilainen puh. +358 40 754 8107 (suomi ja englanti) sekä Zuzanna Cisternas puh.  +46 733 325533 (englanti ja ruotsi). Käsittelemme hakemuksia myös jo hakuaikana.