(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspäällikkö, STT Viestintäpalvelut
Suomen Tietotoimisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Oletko kiinnostunut työskentelystä media-alalla ja haluaisit päästä mukaan uutis- ja kuvatoimiston vauhdikkaaseen maailmaan?

Suomen Tietotoimisto hakee STT Viestintäpalveluihin asiakaspäällikköä, joka vastaa B2B-myynnistä niin nykyisille kuin uusille asiakkaille. Asiakassuhteiden syventäminen ja asiakkaiden liiketoiminnan ymmärtäminen ovat niin ikään tärkeässä asemassa. STT Viestintäpalvelut tarjoaa markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille mediaviestinnän palveluita, kuten esimerkiksi STT Info -tiedotejakelupalvelua.

Toivomme sinulta:

  • Aktiivista ja tuloshakuista asennetta sekä oma-aloitteisuutta
  • Palveluhenkisyyttä, positiivista asennetta ja kykyä kommunikoida sujuvasti eri asiantuntijoiden kanssa
  • Ymmärrystä viestinnästä sekä media-alan tuntemusta
  • Halua ammatilliseen kehittymiseen sekä uuden oppimiseen

Kaupallinen tutkinto ja hyvä englannin kielen tieto ovat tehtävässä eduksi. Tarjoamme työpaikan mediatalossa, jossa olet osa erittäin motivoitunutta organisaatiota. Meillä pääset kehittymään asiakaspäällikkönä osana monipuolisten asiantuntijoiden tiimiä. Kiinteän kuukausipalkan lisäksi saat henkilökohtaisen myyntiprovision.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa viimeistään 23.9.

Tämä rekrytointi toteutetaan yhteistyössä SalesOnlyn kanssa, joten lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Hänninen 040 680 3211 tai johanna.hanninen@salesonly.fi.