(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspäällikkö Pajadata Oy
Pajadata Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2021

Pajadata Oy on vuonna 1994 perustettu ohjelmistotalo. Tarjoamme kokonaisvaltaiset ohjelmistoratkaisut rakentamisen ja talotekniikan ammattilaisille.
PALVELUA SUOMEN LAAJUISESTI, TAUSTALLA VAHVA POHJOISMAINEN KONSERNI
Toimistomme sijaitsevat Tampereella, Helsingissä ja Kuopiossa. Toimialueemme on koko Suomi. Asiakkaina meillä on tällä hetkellä noin 1400 yritystä, joista LVI- ja sähköurakoitsijoita on lähes 1000. Ratkaisumme soveltuvat erityisen hyvin yhden henkilön yrityksistä 100 henkilöä työllistäviin yrityksiin.
Vuodesta 2009 olemme kuuluneet Tukholmassa päämajaansa pitävään Hantverksdata-konserniin, joka on Ruotsin markkinajohtaja rakentamisen ja talotekniikan ohjelmistoratkaisuissa. Erityisesti mobiilityökalumme ovat olleet varsin suosittuja. Mobiilityökalujamme käyttää Pohjoismaissa jo 70 000 henkilöä.

Haemme ASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ Tampereen toimipisteeseemme

Olet asiakaspalveluhenkinen ja motivoidut niin kasvokkain kuin etänäkin tehtävästä ratkaisumyynnistä. Uskallat tehdä myös kylmäsoittoja. Inbound-tapaamisten lisäksi hankit aktiivisesti myös itse uusia liidejä. Työskentelet pääsääntöisesti itsenäisesti tiimin tukemana. Toimipisteesi sijaitsee Tampereella tai tarvittaessa kotitoimistollasi.

Tehtävän monipuolisuuden vuoksi taustasi voi olla niin liiketalouden, IT:n, rakentamisen kuin talotekniikankin aloilta. Teet töitä yrittäjien ja rakentamisen ammattilaisten kanssa. Emme edellytä korkeakoulututkintoa, ennen kaikkea etsimme hyvää tyyppiä.

Odotamme sinulta:
- Aikaisempaa kokemusta myyntityöstä
- Kokemus omatoimisesta uusasiakashankinnasta katsotaan suureksi eduksi
- Ratkaisukeskeisyyttä, hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä ammattimaista työskentelytapaa
- Itsenäistä työskentelyotetta
- Vastuunottokykyä, oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta
- Rakennus- tai ohjelmistoalan kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen työn kehittyvien ohjelmistoratkaisujen parissa
- Hyvän työilmapiirin, sekä osaavien työkavereiden tuen
- Kilpailukykyisen palkkauksen
- Sopivassa suhteessa vastuuta ja vapautta
- Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
- Hyvät henkilöstöedut
- Kattavan perehdytyksen
- Mahdollisuuden uusimpien teknologioiden kanssa työskentelyyn

Hae tehtävään jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen 28.2.2021 mennessä osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta 1.3.2021 alkaen Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.