(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspäällikkö monipuolisiin mediamyynnin työtehtäviin
B Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2018

Olemme perinteikäs kuljetus- ja logistiikka-alan ammattilehtien kustannusyhtiö, jonka intohimona on tuottaa lukijoillemme merkityksellistä sisältöä toimittamiimme lehtiin, mutta myös rakentaa ja ylläpitää vahvaa suhdetta mainostaviin asiakkaisiimme. Tuotteemme ovat toimialan johtavia mediatuotteita, joita haluamme kehittää koko ajan lisää. Tähän kehitystyöhön tarvitsemme juuri sinun apuasi.

Meillä on sinulle monipuolinen työtehtävä aivan asiakasrajapinnassa. Toimit sinulle nimettyjen asiakkaidemme myynnin yhteyshenkilönä, mutta etsit myös aktiivisesti uusia mahdollisia mainostajayrityksiä. Tavoitteellisen puhelinmyyntityön lisäksi osaat ajatella sopivasti out of the box ja rakentaa tuloksellista ratkaisumyyntiä. Määrätietoisuus, hyvät vuorovaikutustaidot ja loistava tilannetaju auttavat sinua tässä työssä pitkälle. Toivomme, että olet myös halukas tapaamaan asiakkaitasi, sillä koemme hyvän asiakassuhteen tarvitsevan toisinaan myös kasvot äänelle.

Arvostamme aiempaa myynnin kokemustasi, mutta ehdoton edellytys se ei ole tälle työlle. Tärkeintä on asenne ja aito kiinnostus mediamyyntiin. Haluammekin tähän Klaude-Kopterin jengiin pesunkestävän tiimipelaajan, joka on valmis antamaan 100% panostuksensa yhteisen onnistumisen puolesta. Arvostamme mielipidettäsi ja toivomme sitä samaa myös sinulta. Tarvitsemme tähän työhön idearikkaan henkilön, joka haluaa kehittää kanssamme printtituotteistamme ja verkkopalvelustamme Suomen parasta.

Tuleva työpaikkasi sijaitsee Helsingin Pohjois-Haagassa, kuljetusalan keskiössä Nuijamiestentiellä. Työaikamme ovat arkisin 8 – 16 ja heinäkuun lomailemme. Pienen organisaatiomme myyntiryhmää edustaa Juha Nykänen (juha.nykanen@boy.fi) P. 044 735 6999.

Otathan yhteyttä Juhaan mahdollisimman pian tai viimeistään 26.3., sillä täytämme paikan heti, kun oikea tyyppi löytyy!

Lisätietoja meistä: http://www.boy.fi/