(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspäällikkö, Lahden Putkihuolto
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019
Lahden Putkihuolto toimii pääasiassa Lahden talousalueella. Alueellamme on 3456 kiinteistöä, joissa asuu noin 120 000 ihmistä. Haluamme palvella tätä kohderyhmää niin hyvin kuin osaamme.  Meillä on pitkät perinteet tässä ja väitämme, että tunnemme alueen talot ja tekniikan varsin laajasti. Toimintamme alkoi 1978 ja siitä lähtien olemme opetelleet kaikki alan uudet kujeet ja tekniikat, joita markkinoille on tullut.

Haemme nyt ASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ 

Vahvistamme jo voimassaolevaa ammattitaitoista henkilökuntaa osaavalla asiakaspäälliköllä.

Työssäsi tulet olemaan toimiston esimies. Vastaat asiakaspalvelusta, asiakasviestinnästä, huollon työvastaanoton ja työnjohdon toimivuudesta.
Asiakaspäällikön vastuulla on olemassa olevat pienasiakkuudet sekä huollon uusasiakashankinta.
 
Sinulta odotamme käytännön kokemusta rakennusalasta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja nautit asiakkaiden kanssa työskentelystä.
Raportoinnista vastaat toimitusjohtajalle. Hallitset sujuvasti mm. yleisimmät Microsoft Office -ohjelmat.

Asiakastapaamisiin tarvitset omaa autoa.

Haethan oheisen hakulinkin kautta.Tehtävästä lisätietoa antaa Ville Väkeväinen, 044 7775103, ville.vakevainen@hpheimo.fi 


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.