(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspäällikkö / Junior Account Manager (pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Nisa-Tuote Oy on suomalainen 1982 perustettu yritysten vaatetukseen erikoistunut tekstiilipaino sekä liikelahjojen ja mainoslahjojen maahantuoja ja myyjä. Asiakkaitamme ovat yritykset, yhdistykset, media- ja massatapahtumat sekä urheiluseurat. Toimitilamme ja tuotantomme sijaitsee Nurmijärven Klaukkalassa, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kuulumme New Wave Profileen, Pohjoismaiden suurimpaan profiilivaatteisiin ja mainoslahjoihin erikoistuneeseen itsenäisten yritysten ryhmään Suomessa. Lisää meistä osoitteessa www.nisa.fi.

Liiketoimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme nyt innostunutta ja aktiivista asiakaspäällikköä vahvistamaan energistä myyntitiimiämme sekä tukemaan yrityksemme kasvua.

Tehtävänäsi on palvella asiakkaitamme heidän yritysvaatetus sekä liike- ja mainoslahjahankinnoissaan. Työnkuvaasi kuuluu yritysasiakkaiden kontaktointi, tapaamisten sopiminen, asiakastapaamiset sekä myynti. Myyntialueesi on pääasiassa Uudenmaan alue. Olennaisena osana työtäsi on myös asiakassuhteiden jatkuva kehittäminen sekä tiivis yhteistyö tuotantotiimimme kanssa.

Toivomme sinulta aktiivista ja tuloshakuista otetta myyntityöhön. Voit olla joko urasi alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden huippumyyjä tai sinulle on jo kertynyt aikaisempaa kokemusta yritysmyynnistä. Pääasia on, että nautit uusien ihmisten kohtaamisesta, innostut tuotteistamme ja saat positiivisella asenteellasi myös asiakkaamme innostumaan. Sinulle asiakastyytyväisyys ja tavoitteiden saavuttaminen ovat tärkeimmät motivaatiotekijät. Suomen kielen taito sekä B-ajokortti ovat työn suorittamisen kannalta perusedellytyksiä. Tarjoamme halutessasi mahdollisuuden autoetuun.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaamme sekä toimintamalleihimme. Saat tunnettujen brändien laadukkaat tuotteet myytäväksesi ja pääset edustamaan ensiluokkaista sekä hyvin kilpailukykyistä palveluamme. Tarjoamme vakituisen työpaikan, jossa ammattitaitoinen työyhteisömme tukee työssäsi menestymistä. Palkkaus muodostuu kiinteästä pohjapalkasta ja myynnin provisiosta. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Jos kiinnostuit tehtävästä ja palat halusta päästä osalliseksi huipputiimiämme, lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveuiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalle 14.10.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa arkisin klo 9.00-15.00, Hanna Jokela, p. 050 411 0273.