(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspäällikkö, Ilmarinen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme, Ilmariselle, asiakaspäällikköä monipuoliseen, haastavaan ja palkitsevaan rooliin. Mikäli asiakkuuksien kehittäminen ja asiakastyytyväisyys sekä työhyvinvointi ja henkilöstöasiat ovat lähellä sydäntäsi, tämä rooli voi olla sinua varten. Lue tehtävästä lisää alta ja hae jo tänään!
KUVAUS
Asiakaspäällikkönä tavoitteesi on tyytyväinen asiakas. Vastuullasi on asiakkuuksien aktiivinen ja pitkäjänteinen kehittäminen. Olet vetovastuussa siitä, että asiakkuustiimisi toiminta vastaa asiakkaiden tarpeita. Palvelet vuositapaamisissa asiakasyritysten työhyvinvointi- ja henkilöstöasioiden asiantuntijana ja luotsaat yhdessä sovitut asiat maaliin yhteistyössä työkykyasiantuntijoidemme kanssa. Pidät asiakasyritysten johdon ajan tasalla yhteistyön tuloksista. Teet aktiivista ja asiakkaan tarpeita palvelevaa yhteistyötä omien asiakkaidesi kanssa sekä panostat myös myyntiin.
TYÖNKUVA

* Teet vaikuttavaa ja asiakkaan tarpeita palvelevaa yhteistyötä omien asiakkaidesi kanssa. Olet myös tehokas myyjä.
* Huolehdit asiakastyytyväisyydestä ja -kannattavuudesta.
* Olet vetovastuussa asiakkuustiimistä.
* Palvelet asiakkaiden vuositapaamisissa asiakasyritysten työhyvinvointi-, työkyky- ja henkilöstöasioiden asiantuntijana.
* Pidät asiakasyritysten johdon ajan tasalla yhteistyön tuloksista.
* Teet tiivistä kumppaniyhteistyötä OP-ryhmän kanssa.ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään sopiva koulutus AMK tai yliopisto (esim. kaupallinen, HR/henkilöstöala, yhteiskunta- ja sosiaaliala tai vastaava)
* Aikaisempaa näyttöä menestyksekkäästä asiakkuuksien hoitamisesta
* Kokemusta konsultoivasta myyntityöstä, finanssialaan liittyvästä asiantuntijaroolista tai henkilöstöpäällikön tehtävistä mielellään vähintään 2 vuotta


Työ tarjoaa sinulle


* Mielenkiintoisen, monipuolisen, haastavan ja palkitsevan työn
* Mukavat työkaverit ja energisen työyhteisön
* Viihtyisät tilat, jotka mahdollistavat moninaiset tavat työskennellä, kohdata ja vuorovaikuttaa
* Hyvän arjen: osaava johtaminen, vastuullisuus ja työkyvyn tukeminen ovat osa jokaista työpäivää
* Kilpailukykyisen palkan
* Hyvät ja kattavat työsuhde-edut


Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä tietyissä rooleissa turvallisuusselvitys).

Lisätietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Kesto: vakituinen, kokoaikainen
* Sijainti: Helsinki, Ruoholahti, hyvä sijainti julkisilla, pyörällä tai autolla
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Ilmarisen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Ilmarisesta täältä.