(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspäällikkö Häme-Pirkanmaan alueelle
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Haemme nyt asiakaspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Häme-Pirkanmaan alueelle PK-yrityssegmentin myyntitiimiin sijaintipaikkana Tampereen konttori
Fennia toimii asiakkaiden riskienhallinnan ja vakuuttamisratkaisujen palvelujen tarjoajana. Haluamme turvata yritysten liiketoiminnan jatkuvuuden, joten tehtävässä menestyminen vaatii vahvaa näkemystä ja ymmärrystä yrittäjyyteen ja liiketoimintaan. Haluamme antaa asiakkaillemme markkinoiden parhaan asiakaskokemuksen.

Tehtäviisi asiakaspäällikkönä kuuluu mm.
• tavoitteellinen uusasiakashankinta
• oman asiakassalkun asiakkaiden vastuullinen hoitaminen
• asiakkaan tarpeisiin sopivan palvelukokonaisuuden rakentaminen ja asiakkaan erilaisten palvelutarpeiden yhteyshenkilönä toimiminen

Menestyvä asiakaspäällikkö
Olet tavoitteellinen, ahkera, kilpailuhenkinen ja ratkaisukeskeinen asiantuntijamyyjä. Tartut mielelläsi puhelimeen ja tapaat asiakkaita kasvotusten ja verkkotapaamisissa. Myyntikonseptimme keskittyy asiakkaan taloudellisen toimintaympäristön ymmärtämiseen ja asiakkaan kumppanina toimimiseen. Kykenet keskustelemaan asiakkaiden kanssa luontevasti niin yrittäjyydestä kuin yrityksen taloudesta.
Fenniassa työskentelemme kaikki yhteisen menestyksen eteen. Tiedät, että tarjoamalla asiakkaillemme alan parhaan asiakaskokemuksen edistät myös henkilökohtaisten, kunnianhimoisten myyntitavoitteidesi saavuttamista. Meillä pääset hyödyntämään jo aikaisemmin luomiasi verkostoja.
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja sinulla on näyttöä menestyksellisestä myyntityöstä. Palvelet asiakkaita pääsääntöisesti suomen kielellä, mutta myös muu kielitaito on sinulle eduksi. Vuorovaikutustaitosi ovat vahvuutesi ja hallitset tietotekniikan käytön monipuolisesti.

Tarjoamme sinulle
Pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta ja innostavaa työyhteisöä. Kattavan perehdytyksen lisäksi rohkaisemme jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja tarjoammekin aktiivisesti mahdollisuuksia lisäkoulutukseen. Näin mahdollistamme sinulle kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae nyt!
Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Heikki Tiihonen, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse maanantaina 12.10 klo 9-12 ja keskiviikkona 14.10 klo 9-12numerosta 0400 251 519.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään 20.10. 

Hakijan tulee olla hyvämaineinen, kuten vakuutusten tarjoamisesta annetun lain (234/2018) 16 §:ssä edellytetään.