Asiakaspäällikkö B-2-B mediamyyntiin
Sanoma Markkinointi Routa

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021
Tarjoamme mainonnan ratkaisuja Suomen parhaimpiin brändeihin niin valtakunnallisesti kuin alueellisestikin. Sanoman tunnetuimmat mediat kuten Helsingin Sanomat, Nelonen media, Suomipop, ja Ilta-Sanomat yhdistettynä aluemedian helmiin kuten Satakunnan kansa tai vaikkapa Kankaanpään seutu ja Sydän-Satakunta takaavat sen, että sinulla on aidosti mahdollisuus kasvaa median supertähdeksi. Eikä unohdeta, että meiltä löytyy ratkaisut myös asiakkaan perustarpeisiin kuten kotisivut, google ja somemainonta. Long story short: Meillä saat käyttöösi markkinoiden laajimman tuotesalkun ja alan parhaat työkalut. 

Ja hei tuotteitten lisäksi meillä on osaavia ja mukavia työkavereita. Kannustamisen, oppimisen, kehittämisen ja ylipäätään hyvän fiiliksen aistii jo sisään astuessa. Ja työkaverin pärjäämisellä on aidosti merkitystä. Yritys perustettiin 2012 palavasta halusta tarjota digiajan markkinoinnin mahdollisuuksia suomalaisille yrityksille. Palava halu on tuottanut tulosta, sillä palvelemme tällä hetkellä yli 10 000 asiakastamme 200 loistavan median supertähden voimin 19 paikkakunnalla ympäri Suomea.


Asiakaspäällikkö B-2-B mediamyyntiin

Haemme osaavaa ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää monimediamyyjää.  Tehtävänäsi on myydä Satakunnan printti- ja digimainontaa sekä muita Sanoman monipuolisia median palveluja. 

Olet etsimämme supertähti, jos olet nälkäinen tekijä ja valmis ottamaan vastuuta asiakkuuksien hoitamisesta ja asiakkuuksien määrän kasvattamisesta. Sinulla on myös motivaatiota laajentaa myyntiosaamistasi ja tulevaisuudessa kykenet hallitsemaan laajan tuoteportfoliomme.

Myynti tapahtuu pääasiassa etävaikuttamisen välineitä käyttäen, mutta jos sinulla on jo hyvät asiakassuhteet alueen yrittäjiin, käyntimyynti on myös mahdollista.

Oletko etsimämme ammattilainen ja hyvä tyyppi? 

  • Olet valmis hankkimaan kannuksia menestyksekkäästä B-to-B -myynnistä
  • Toimit itsenäisesti; vapaus ja vastuu sopivat sinulle
  • Olet tavoitehakuinen ja sinulla on jo mahdollisesti kontakteja alueen yrityksiin ja elinkeinoelämään. 
  • Pidät kiinni sekä asiakkaille että työkavereille antamistasi lupauksista
  • Sitoudut tavoitteisiin ja olet valmis ponnistelemaan niiden eteen

Tässä hieman meistä:

  • Roudalla uskotaan ihmisiin ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä ja olla oman työnsä pomo ja median todellinen supertähti.
  • Routa palkitsee parhaimpansa ja meillä riittää erilaisia skaboja, kisoja, porkkanoita, mitä näitä nyt on, missä pääset käsiksi huikeisiin palkintoihin.
  • Routalaisilla on hauskaa työssään ja yhdessä: etäaikana on kovasti kaivattu esim. tiimi-iltoja, kesäkemuja, liikunta- ja hyvinvointipäiviä, ryhmätreenausta, futsalia, kalastuskisoja – You name it. Ja kun korona helpottaa niin taas mennään!
  • Roudalla voit kuulla puhuttavan monia murteita – lounaismurre, hämäläismurre, eteläpohjalainen murre, keski- ja pohjoispohjalainen murre tai peräpohjalainen murre – savolaistakaan unohtamatta.
  • Tarjoamme kilpailukykyisen ja motivoivan palkan, joka koostuu pohjapalkasta ja provisiosta. Työsuhteen alussa tarjoamme myynnin parissa kannuksensa hankkineille nykyisen tulotason mukaisen takuupalkan. Näin voit rauhassa sisäistää mediamyynnin tiedot ja taidot.

 Hakeminen

Innostuitko? Hae rohkeasti osaksi Porin tiimiämme 7.3 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntijohtajamme Mika Keidas, puh. 040-7140813. Voit jättää myös soittopyynnön.

Lue lisää Roudasta ja tutustu routalaisiin https://www.markkinointirouta.fi/yritys ja Instagramissa @routaisia

Tutustu myyntisalkkusi tarjoamaan osoitteessa markkinointirouta.fi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot