(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspäällikkö – arkkitehdit ja suunnittelijat - Espoo, Helsinki, Vantaa, Tampere, Lahti
Formica IKI Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021
Formica IKI Oy kuuluu Formica Groupiin, joka toimii maailmanlaajuisesti valmistaen, markkinoiden ja myyden puupohjaisia korkeapainelaminaatti (HPL) levyjä ja levyistä valmistettavia jalosteita. Formican tuotteita käytetään sisä- ja ulkotiloissa – siellä missä kaivataan erinomaista kulutuskestävyyttä, hygieenisyyttä ja kaunista ulkonäköä. Käyttökohteita löytyy laajasti julkiskohteista kuten hotelleista, ravintoloista, myymälöistä, sairaaloista, kouluista ja muista rakennuksista, joissa pintamateriaalilta vaaditaan kestävyyttä ja ulkonäköä. Myös laivateollisuus ja erityisesti matkustajalaivat ovat merkittävä käyttökohde Formican tuotteille. Vuonna 2019 tapahtuneen yrityskaupan johdosta Formica Group muodostaa, yhdessä sisaryritystensä kanssa, maailman suurin HPL pintamateriaalivalmistajan maailmassa. Arkkitehdit ja suunnittelijat ovat luottaneet Formican laatuun, innovatiivisiin ratkaisuihin ja laajaan tuotevalikoimaan jo vuosikymmeniä. Lue lisää https://www.formica.com/fi-fi.

Haluatko olla mukana vaikuttamassa sisustussuunnitelmiin, väreihin, muotoihin tai rakennusten julkisivuihin – tuomassa väriä ja muotoja ympäristöön? Jos vastauksesi on kyllä - saatat olla etsimämme henkilö. Etsimme nyt asiakkaallemme Formica IKI Oy:lle tekijää laadukkaiden pintamateriaalien esittelyyn ja projektimyyntiin arkkitehdeille, suunnittelijoille sekä muille tila- ja materiaalisuunnitelmista vastaaville henkilöille.

Suunnittelijoiden luottopelurina

autat valitsemaan ja käyttämään projekteihin parhaiten sopivia Formican tuotteita onnistuneiden suunnitelmien toteuttamiseksi. Työssäsi Formican pintamateriaalien parissa vastaat yhteydenottoihin, kontaktoit suunnitteluprojekteihin osallistuvia arkkitehtejä ja suunnittelijoita sekä pyrit tukemaan projektien onnistumisia. Sovit tapaamisia, pidät yhteyttä ja teet Formican materiaaleihin liittyviä esittelykäyntejä pääasiassa Etelä-Suomen alueella, mutta ajoittain myös muualle Suomeen. Esittelet tuotteitamme, annat ideoita tuotteidemme käyttökohteista, löydät asiakkaillemme parhaiten soveltuvat tuotteet ja toteutustavan sekä pidät asiakkaidemme mallistot ajan tasalla. Luot ja rakennat pitkäaikaisia asiakassuhteita ja olet asiakkaillemme luotettava yhteistyökumppani. Pidät haasteista ja tavanomaisten ratkaisujen sijaan uskallat heittäytyä myös uuteen. Olet Formican tuotevalikoiman asiantuntija ja isojenkin yhteistyöprojektien tinkimätön toteuttaja.

Juuri sinä olet oikea henkilö tiimiimme,

jos sinulla on draivikas tekemisen meininki, viihdyt ihmisten parissa ja osaat kuunnella asiakkaita. Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen ja aktiivinen, nautit henkilökohtaisista kohtaamisista asiakkaiden kanssa ja panostat tapaamisten onnistumiseen. Sinulla on aiempaa kokemusta liikkuvasta työstä mielellään sisustus- tai rakennusalalla. Osaat herättää asiakkaan mielenkiinnon tuotteita ja ratkaisujamme kohtaan ja olet aidon kiinnostunut siitä miltä tilat, kalusteet ja rakennukset näyttävät. Aiempi työskentely arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa on eduksi tässä tehtävässä, mutta se ei ole välttämätöntä. 
Toivomme sinulta
  • kokemusta b2b-ratkaisumyynnistä
  • kokemusta asiakkuuksien pitkäjänteisestä kehittämisestä ja ylläpidosta
  • luovuutta ja visuaalista silmää sekä uteliaisuutta uudelle
  • hyvät esiintymistaidot ja intoa esiintyä niin yhdelle kuin isommallekin asiantuntijaryhmälle
  • tavoitteellista can do -asennetta ja oikeanlaista kilpailuhenkisyyttä
  • hyviä IT-taitoja ja suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa
  • mahdollisuutta liikkuvaan työhön ja ajokortin
Formicalla on oma tehdas Suomessa ja edustat pääasiassa kotimaisia tuotteita. Tehtaan asiantuntijat ja myyntitiimi tulevat toimimaan tukenasi niin perehdytysvaiheessa kuin tulevassa arjessa. Suurin osa asiakkaistasi on pääkaupunkiseudulla, mutta pidämme yhteyttä kaikkiin asiakkaisiin ja suunnittelutoimistoihin, jotka apuamme kaipaavat. Työn tehokkuuden ja asiakkaiden sijainnin näkökulmasta toivoisimme sinun asuvan Etelä-Suomen alueella. Lisäksi toivomme sinulta itseohjautuvuutta ja tavoitteellisuutta, koska suunnittelet itse omat työpäiväsi. Formica IKI Oy tarjoaa sinulle Mahdollisuuden päästä työskentelemään globaalissa yrityksessä, jolla on vahva side kotimaahan. Edustat maailman tunnetuinta brändiä alallaan, pääset kehittymään ja kehittämään osaamistasi. Pääset työskentelemään suoraan materiaalivalmistajalle, jolla on entuudestaan vahva asema Suomessa, mutta halu kasvaa ja kehittyä entistä vahvemmaksi. Tehtävässä saat kiinteän kuukausipalkan ja tarvittavat välineet työn tekemistä varten. Kattavan perehdytys ja asiantuntevan tiimin tuki auttavat sinua perehtymään uuteen työhösi – tulet olemaan tärkeä osa 150 Formican työntekijästä Suomessa. Tästä Eilakaislan toteuttamasta rekrytointiprosessista työllistyt suoraan Formica IKI Oy:lle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Lisätietoja tehtävästä antaa Formica IKI Oy Regional Sales Manager Finland & Baltics Janne Viinikainen, p. 040 900 8216, pe 19.2. klo 12-14 ja ke 24.2. klo 10-12 sekä Eilakaislan seniorkonsultti Minna Kauhanen, puh. 050 5731 429. Lähetät hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 1.3.2021 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastattelutyökalua hyödyntäen, joten tarkkailethan sähköpostiasi videohaastattelukutsun varalta.