(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspäällikkö / Account Manager, Nisa (Uusimaa)
Nisa

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Nisa-Tuote Oy on suomalainen vuonna 1982 perustettu yritysten vaatetukseen erikoistunut tekstiilipaino sekä liikelahjojen ja mainoslahjojen maahantuoja ja myyjä. Asiakkaitamme ovat yritykset, yhdistykset, media- ja massatapahtumat sekä urheiluseurat. Toimitilamme ja tuotantomme sijaitsee Nurmijärven Klaukkalassa, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kuulumme New Wave Profileen, Pohjoismaiden suurimpaan profiilivaatteisiin ja mainoslahjoihin erikoistuneeseen itsenäisten yritysten ryhmään Suomessa. Lisää meistä osoitteessa www.nisa.fi.

Liiketoimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme nyt innostunutta ja aktiivista asiakaspäällikköä vahvistamaan energistä myyntitiimiämme sekä tukemaan yrityksemme kasvua.

Tehtävänäsi on palvella asiakkaitamme heidän yritysvaatetus sekä liike- ja mainoslahjahankinnoissaan. Työnkuvaasi kuuluu yritysasiakkaiden kontaktointi, tapaamisten sopiminen, asiakastapaamiset sekä myynti. Myyntialueesi on pääasiassa Uudenmaan alue, mutta halutessasi voit laajentaa asiakaskuntaasi myös muualle Suomeen. Olennaisena osana työtäsi on myös asiakassuhteiden jatkuva kehittäminen sekä tiivis yhteistyö tuotantotiimimme kanssa.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta yritysmyynnistä. Kokemus myynnistä mainos- ja liikelahjojen sekä yritysvaatetuksen parista katsotaan eduksesi. Olet työskentelyotteeltasi aktiivinen ja tuloshakuinen sekä osaat palvella asiakkaita positiivisella asenteellasi. Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta sekä innostut tuotteistamme ja saat positiivisella asenteellasi myös asiakkaamme innostumaan. Sinulle asiakastyytyväisyys ja tavoitteiden saavuttaminen ovat tärkeimmät motivaatiotekijät. Työn liikkuvan luonteen vuoksi B-ajokortti ja oma auto on työn suorittamisen kannalta perusedellytyksiä. Kommunikoit lisäksi sujuvasti suomen kielellä.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaamme sekä toimintamalleihimme. Saat tunnettujen brändien laadukkaat tuotteet myytäväksesi ja pääset edustamaan ensiluokkaista sekä hyvin kilpailukykyistä palveluamme. Tarjoamme vakituisen työpaikan nuorekkaassa ja huumorintajuisessa työyhteisössä, jossa ammattitaitoinen tiimi tukee työssäsi menestymistä. Palkkaus muodostuu kiinteästä pohjapalkasta ja myynnin provisiosta.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Hanna Vanhaselle 24.2.2021 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Asiakaspäällikkö, Nisa". Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen seniorikonsultti Hanna Vanhaselta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14.