Asiakaspäälikkö
Värväämö

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Etsimme kasvavaan Värväämön joukkoomme näköalapaikalle Asiakaspäällikköä. Haemme henkilöä konttorillemme Helsingin Malmin toimipisteeseen, toiminta-alueena on pääkaupunkiseutu ja Uusimaa. Työssäsi pääset näkemään rakentamisen ja teollisuuden eri sektorien henkilöstöpalveluliiketoimintaa, sekä työskentelemään luotettavan toimialan parissa. Pääset osaksi erilaisia työtehtäviä sekä projekteja ja tehtävissäsi hyvin suoriuduttuasi voit edetä urallasi moneen suuntaan. Työssäsi kontaktoit rakennus- ja teollisuusalan yrityksiä, tapaat tulevia ja nykyisiä asiakkaita työmailla ja tuotannossa sekä kehität asiakkuuksia pitkäjänteisesti eteenpäin. Tehtävänäsi on huolehtia, että nykyisten ja uusien asiakkaiden tilaukset virtaavat sisään taloon. Yhdessä rekrytoijiemme kanssa varmistat omalta osaltasi myös, että meillä on kykyä vastata asiakkaiden tarpeisiin. Pääset itse vaikuttamaan palkkaasi aktiivisuudella ja siitä seuraavalla toteutuneen kaupan määrällä.

MITÄ HALUAMME SINULTA?

Etsimme tiimiimme asiakaspalvelualttiita, energisiä, sosiaalisia, oma-aloitteisia sekä ahkeria persoonia, joilla on aito halu kehittää itseään, intoa oppia uutta ja motivaatiota saada lisää kokemusta myynnistä. Innokas, oppiva ja asiakaspalveluhenkinen asenne on meille tärkeintä!

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen, mahtavat työkaverit, kattavan perehdytyksen ja koulutuksen sekä kilpailukykyisen palkan. Motivoituneiden ja taidokkaiden myyjien on myös mahdollista edetä ja kehittyä urallaan. Meillä saat paljon vapautta suunnitella työsi tekemistä ja perehdytysjakson jälkeen myös etätyö osana muuta työaikaa on mahdollista.

Jos olet henkilö, joka nauttii tuloshakuisista myyntitehtävistä, on työkaverina kannustava sekä positiivinen ja sinulla on itsenäinen sekä rohkea työote, olet juuri etsimämme henkilö! Älä siis epäröi vaan vakuuta meidät hakemuksellasi ja liity osaksi kasvavaa sekä menestyvää tiimiämme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Henri Falkstedt, 0400904286, henri.falkstedt@varvaamo.fi
Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen: henri.falkstedt@varvaamo.fi 29.10.2021 mennessä tai hakulomakkeen kautta.
Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten ole nopea!

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat.
Me haluamme, että Värväämö on maailman paras työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa.

Värväämö liittyi Citywork -konserniin kesällä 2021. Citywork -henkilöstalolla on yli 15 toimipistettä ympäri Suomea, joten pystymme tarjoamaan aina paikallista palvelua ja markkinatuntemusta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507897
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite