(Poistunut julkaisusta)

Asiakasohjauspäällikkö, vanhusten palvelut
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020

Kiinnostaako johtotehtävä suuren kaupungin vanhuspalvelujen näköalapaikalla? Haluatko olla edistämässä espoolaisten ikääntyneiden turvallista asumista omassa kodissa? Kiinnostaako palvelurakenteen ja asiakasvirtojen strategisen tason linjausten johtaminen operatiivisella tasolla? Mikäli vastasit myönteisesti näihin kysymyksiin, saatat olla etsimämme henkilö. Etsimme kipparia seniorineuvonta- ja palveluohjausyksikkö Nestoriin.

Nestorin tehtävinä ovat ikääntyneen väestön ohjaus ja neuvonta sekä ennakoivien palvelujen koordinointi, ikääntyneiden sosiaalihuoltolain mukaisten palvelujen palvelutarpeen arviointi, palvelujen suunnittelu, päätöksenteko sekä palveluohjaus ja seuranta. Vanhusten palvelujen omatyöntekijät työskentelevät Nestorissa. Vastuullasi on myös kaupungin palvelukeskustoiminta sekä osa ikääntyneiden päivätoiminnasta.

Neuvonnan, arvioinnin ja palveluohjauksen tekevät 66 monialaisista sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisista. Sinulla on johdettavanasi ennakoivien palvelujen, yleisen palveluohjauksen, omaishoidon tuen palveluohjauksen, muistisairaiden palveluohjauksen sekä asumisen ja sosiaalityön tiimit. Asiakasasiat hoidetaan alueellisissa moniammatillisissa työryhmissä. Palvelukeskuksissa ja päivätoiminnassa työskentelee 27 työntekijää.

Asiakasohjauksen päällikkönä johdat palvelualueen toimintaa Espoon tarinan ja vanhusten palvelujen tavoitteiden mukaisesti ja aktiivisena toimijana vastaat Nestorin toiminnan kehittämisestä. Keskeisenä tehtävänäsi on yhteistyö eri sidosryhmien kanssa. Nestorin vuosibudjetti on 16,5 miljoonaa euroa, mutta yksikkösi asiantuntijoiden toimesta tehtävien päätösten kustannusvaikutus on noin 120 miljoonaa euroa vuodessa. Olet vanhusten palvelujen johtoryhmän jäsen.

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Haastatteluun kutsuttaviin otetaan yhteyttä keskiviikosta 18.11. alkaen. Ensimmäinen haastattelukierros järjestetään Teams-etähaastatteluina maanantaina 23.11. klo 15.30-16.30, keskiviikkona 25.11. klo 13-16 ja torstaina 26.11. klo 8-11. Henkilöarvioinnit toteutetaan viikolla 49 ja toinen haastattelukierros järjestetään viikoilla 50-51.

Työaika: 36 h 15 min viikossa

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä menestyminen edellyttää riittävää sosiaali- ja terveydenhuollon tuntemusta, hyvää toiminnan, talouden ja henkilöstön johtamisosaamista sekä kykyä johtaa muutosta. Edellytämme lisäksi strategista näkemystä ja suurten kokonaisuuksien hallintaa, valmentavaa johtamisotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme hyvää asiakaspalvelu- ja teknologiaosaamista.

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot