(Poistunut julkaisusta)

Asiakasnevoja
Tampereen Seudun OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Haemme nyt

Asiakasneuvojia

Asiakasneuvojana opastat asiakkaitamme palveluidemme käytössä ja etsit heille sopivat ratkaisut pankki- ja vakuutuspalveluihin – niin kasvokkain, verkossa kuin puhelimitse.

Toimit asiakaslähtöisesti ja haluat onnistua asiakaspalvelussa tukenasi osaava työyhteisö ja pankkimme hyvät palvelut. Olet valmis tarttumaan työhön niin Tampereen keskustassa, Hervannassa, Lielahdessa, Ylöjärvellä, Hämeenkyrössä, Karkussa, Pirkkalassa, Nokialla kuin Lempäälässä – suomen kielen lisäksi ainakin englanniksi.

Tehtävässä menestymisen edellytykset 

Otat rohkeasti vastaan uusia haasteita, olet myyntihenkinen ja ymmärrät asiakaskohtaamisen merkityksen. Asenne ratkaisee, mutta eduksesi toki lasketaan kokemus asiakaspalvelu- ja myyntityöstä. Me etsimme erityisesti sinua, joka haluat urapolun finanssialalta – parhaassa tapauksessa saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin.

Mitä tarjoamme sinulle

Oletpa sitten urasi jo finanssisektorilla aloittanut tai sellaista vasta suunnittelemassa, tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä pankkialan ammattilaiseksi. Pääset työskentelemään työpaikassa, jossa kehittymistä tuetaan ja jokaiselle annetaan mahdollisuudet kehittyä oman alansa osaajaksi. Meillä on mahdollista jatkaa uraa aina finanssialan huipulle asti.

Tästä eteenpäin

Tuliko sinulle mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä? Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Jenni Strömberg 7.9. kello 15-16 ja 12.9. kello 13-14 p. 010 254 6551.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 16.9.2018 oheisen hakunapin kautta. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.