(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvottelija
Miele

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Vahvistamme Kodinkone-yksikköämme ja haemme joukkoomme sinua,

ASIAKASNEUVOTTELIJA

Vahvistamme tiimiämme Miele Experience Centerissä, jossa asiakkaitamme ovat mm. laatutietoiset kuluttajat ja keittiösuunnittelijat. Pääasiallinen työpaikkasi on Mielen showroom, jossa esittelet laadukkaita tuotteitamme ja tuet asiakkaitasi löytämään juuri heille parhaiten sopivat tuoteratkaisut. Vaikutat päivittäin siihen, että positiivinen mielikuva Mielen brändistä vahvistuu edelleen.

Olet jo saanut kokemusta asiakastyöstä ja myynnistä, ja kokemus vahvojen brändien parissa työskentelystä on tässä työssä ehdoton vahvuus. Tehtävässä saat toimia oma-aloitteisesti ja näyttää mihin pystyt. Innostuksesi ruoanlaittoa kohtaan näkyy myös työssäsi, ja positiivinen energiasi on yksi vahvuuksistasi. Sinulla on loistavat vuorovaikutustaidot, rohkeutta olla esillä ja pitkäjänteisyyttä viedä asiat loppuun saakka. Työskentelet sujuvasti ainakin suomeksi ja englanniksi, mutta myös ruotsin kielen taidosta on tehtävässä suurta hyötyä. Työpisteesi on Vantaan Porttipuistossa.

Tarjoamme sinulle roolin vakavaraisessa, kansainvälisessä yrityksessä, jossa työntekijät viihtyvät. Mielen työskentelykulttuuri on avoin, ja kollegan arvostus näkyy myös arjessa. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja panostamme henkilökuntaamme. Koulutamme sinut yhdeksi alamme parhaista toimijoista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, puh. 040 560 9585, tavoitettavissa varmimmin ti 22.5. klo 8-9. Soittopyynnöt välittää Arespartnersin Nina Kuusinen, p. 044 275 4654. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin ”Aresnets” kautta su 27.5.2018 mennessä.