(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvottelija Uudellemaalle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2020
Asiakasyrityksemme on liikekiinteistöjen ja tilatarpeiden asiantuntija. Etsimme nyt heille 

ASIAKASNEUVOTTELIJAA

Asiakasneuvottelijan roolissa pääasiallinen tehtäväsi on puhelimitse tapahtuva asiakaskontaktointi sekä ulkoisen asiakaskannan ylläpitäminen. Roolissasi pidät aktiivisesti yhteyttä näihin sidosryhmiin.

Etsimällämme henkilöllä on jo aiempaa kokemusta vastaavasta puhelintyöskentelystä sekä ammattimainen ja asiakaslähtöinen ote B2B-asiakkaiden kanssa työskentelyyn. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, täydellistä suomen kielen taitoa, neuvottelullisuutta ja halua menestyä businessmaailmassa. 

Asiakasyrityksemme tarjoaa organisaation vankan taustatuen, hyvän työilmapiirin ja mahdollisuuden hyvään ansiotasoon (pohjapalkka + tulospalkkaus). Työsuhde on vakituinen ja työn aloitus sijoittuu alkusyksyyn. Ilmoitathan hakemuksessasi, milloin olisit aikaisintaan käytettävissä.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemus osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Asiakasneuvottelija. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella konsultiltamme Heidi Kärkkäiseltä, heidi.karkkainen@temp-team.fi tai 0405828028. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan haussa.