Asiakasneuvottelija MicroMedialle
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

MicroMedia Oy on Tukholmassa vuonna 1975 perustettu yritys. Tänään MicroMediassa työskentelee 40 intohimoisesti B2B-asiakashankintaan suhtautuvaa ammattilaista. MicroMedian toimipiste sijaitsee Helsingissä. MicroMedia on keskittynyt B2B-markkinointiin ja he auttavat yrityksiä myymään enemmän.

Haemme nyt MicroMedialle

 

ASIAKASNEUVOTTELIJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen.

Oletko liiketoiminnasta ja ihmisistä kiinnostunut henkilö ja omaatko loistavat vuorovaikutustaidot? Onko sinulla tavoitteellinen sekä tuloshakuinen työskentelyote? Löytyykö sinulta innostavaa asiakaspalveluasennetta? Jos tunnistit itsesi, etsimme juuri sinua!

Asiakasneuvottelijan työ sisältää mm. puhelintyötä erilaisissa projekteissa, erilaisten liidien tuottamista sekä kvalitatiivisten tutkimusten tekoa. Tässä työssä on tärkeää, että pystyt helposti omaksumaan uusia asioita ja innostut uuden oppimisesta. Pääset työskentelemään monipuolisesti vaihtelevissa projekteissa, joten tylsäksi tämä työ ei käy! Roolisi MicroMedialla on erittäin tärkeä, koska olet osana luomassa erinomaista asiakaspalvelukokemusta.

Työkieli on suomi, joten edellytämme sinulta kiitettävää suullista, että kirjallista suomen kielen taitoa, muu kielitaito on plussaa. Toivomme sinun olevan kaikessa tekemisessäsi asiakaslähtöinen ja tietotekniset taitosi ovat myös ajan tasalla. Olethan myös varustettu positiivisella asenteella ja itsenäisellä sekä reippaalla työskentelyotteella.

Tarjoamme sinulle mahtavan vakkariduunin Bulevardilla, Helsingin kattojen yllä. Työaika sijoittuu ma-pe klo 8–16 ja sinulla on myös osittainen etätyömahdollisuus. Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen työhösi. MicroMedian työkulttuurissa korostuu vahvasti yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen.

Työstä maksetaan kilpailukykyisen tuntipalkan lisäksi provisiopalkkaa. Tässä työssä on mahdollisuus myös nopeaan palkkakehitykseen. Työsuhde on kokoaikainen ja aluksi työllistyt vuokratyöntekijäksi Go Onin kautta. Myöhemmin sinulla on mahdollisuus siirtyä työskentelemään suoraan MicroMedian omaan organisaatioon.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.  Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Pistäthän siis pikimmiten hakemuksesi alla olevan linkin kautta! Lisätietoja sinulla antaa Go On Helsingin tiimi arkisin klo 9-16 välillä p. 020 779 8893.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1392196
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki