Asiakasneuvottelija, Enia Oy/Elisa Oyj

Enia Oy
Tietoa tehtävästä

Etsitkö vakituista työpaikkaa, jossa saat hyvää palkkaa?

Etsimme uusia asiakasneuvottelijoita kokopäiväisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Enia on Elisan tuotteiden ja elämyksellisten palveluiden myyntiin keskittynyt Elisan tytäryhtiö. Mukavat toimitilamme keskustan tuntumassa ja kasvutavoitteemme avaavat vuoden 2021 aikana lukuisia uusia työpaikkoja.

Etsimämme henkilöt voivat olla jo valmiita myynnin osaajia tai vaihtoehtoisesti alalle vasta aikovia, mutta myyntityöstä aidosti kiinnostuneita työnhakijoita, jotka ovat valmiita oppimaan uutta.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä ammattitaitoiseen ja mukavaan tiimiin ja napata oikeasti hyvän työpaikka myynnin ja markkinoinnin parissa:

Myyntineuvottelijan työssä kontaktoit puhelimitse niin uusia kuin nykyisiäkin Elisan asiakkaita, joiden jo olemassa olevia palveluita päivität vielä entistäkin parempiin. Tarjottavanasi Sinulla on luonnollisesti paitsi säästöjä, myös huippulaatua.

Palkkauksemme on erittäin kilpailukykyinen: maksamme kaikille myyjillemme ICT-alan tessin mukaisen tuntipalkan ja lisäksi alan parhaat myyntibonukset, joiden avulla voit myynnin makuun päästessäsi moninkertaistaa tuntiansiosi. Lisäksi tarjoamme myös monia rahan arvoisia työsuhde-etuja kuten puhelinedun ja työterveyshuollon palvelut.

Mitä odotamme Sinulta?

- Puhut sujuvaa Suomea ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.
- Olet aidosti kiinnostunut myyntityöstä ja valmis oppimaan uutta.
- Haluat olla hyvä työssäsi ja vaikuttaa palkkaasi omalla työpanoksellasi.
- Olet tiimipelaaja, joka välittää myös tiimin yhteistä tavoitteista.
- Olet vähintään 18 - vuotias.

Tarjoamme Sinulle:

- Vakituisen työsuhteen, 32,5h - 37,5h/vk
- ICT-alan TES tuntipalkka + reilut myyntibonukset
- Säännölliset työajat joiden ansiosta työsi ei tule vapaa-aikasi tielle ja joilla turvaat taloutesi (päivätyö, ei pakollisia ilta tai viikonlopputöitä)

Voit käydä tutustumassa enialaisiin alla olevista linkeistä:

http://enia.fi/tutustu-tiimiin/

https://www.youtube.com/watch?v=ITxR__2yiuY

Enia Oy on 100 prosenttisesti Elisan omistama telemarkkinointiyritys ja osa Elisaa. Toimimme 14 paikkakunnalla ympäri Suomen ja vuosien kokemus telemarkkinoinnista on tehnyt meistä paitsi vakaan työllistäjän, myös oman alamme erityisosaajan. Tavoitteenamme onkin aina olla oman alamme edelläkävijä paitsi myynti- ja asiakaspalvelutaitojemme puolesta, myös työnantajana. Olemme ASML nimeämä Reilu Työnantaja ja lisäksi valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista Elisa konsernin mukana 2017, 2018 ja 2019. Uskomme vakaasti olevamme Suomen paras puhelinmyyntiorganisaatio.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 15.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Topias Leino

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta