(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia
Nesenta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019

Etsimme uusia osaajia eri alojen asiakaspalvelutehtäviin media-, rahoitus-, energia- ja verkkokauppa- aloille. Aikaisempi työkokemus asiakaspalvelusta ei ole välttämätöntä, sillä työhön perehdytetään perusteellisesti. Mikäli olet asiakaspalveluhenkinen ja järjestelmällinen persoona, lähetä CV:si rohkeasti oheisen linkin kautta, työ tekijäänsä opettaa!

Media-, energia- ja verkkokauppapuolella otat vastaan ja käsittelet asiakkaiden soittoja ja sähköpostiviestejä sekä vastaat kysymyksiin, rekisteröit tilauksia ja teet muita vastaavantyyppisiä toimenpiteitä erilaisissa asiakas- ja tuoteympäristöissä.

Rahoitusalan asiakaspalvelijana ylläpidät ja päivität asiakastietoja, kommunikoit asiakkaan kanssa sekä puhelimitse että sähköisesti. Asiakkaina ovat sekä yksityiset henkilöt että yritykset. Rahoitusalan työtehtäviin valituille tehdään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietojen tarkistus.

 

Odotamme:

  • järjestelmällisyyttä, luotettavuutta ja prosessien mukaista työskentelyä
  • itsenäistä työotetta
  • sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvää englantia, ruotsi katsotaan eduksi

Tarjoamme:

  • mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät
  • kattavan perehdytyksen tehtävään

 

Voit työllistyä sekä vakituiseen työsuhteeseen että osa-aikaisesti. Nesenta Oy on kasvuhakuinen yritys, joten taitaville henkilöille voi jatkossa avautua uusia haasteita ja vastuullisempia työmahdollisuuksia organisaatiossamme.

Tähän tehtävään voit hakea vain oheisen linkin kautta 5.2.2020 mennessä.

Jos sinulla on kysymyksiä tehtävään liittyen, rekrytointikonsultti Lotta-Riina Kolppanen ja henkilöstöpäällikkö Nina Tallqvist vastailevat mielellään niihin. Lotta-Riinan tavoittaa numerosta 040 099 6752 ja Ninan 040 519 8082. Voit myös laittaa sähköpostia lotta-riina.kolppanen@nesenta.fi tai nina.tallqvist@nesenta.fi