(Poistunut julkaisusta)

ASIAKASNEUVOJIA
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019
TURUN SEUDULLA ASIAKASPALVELUSTA/FINANSSIALASTA KIINNOSTUNEET HUOM!
Asiakkaamme kehittäessä palveluitaan etsimme nyt Turkuun useita ASIAKASNEUVOJIA Inbound asiakaspalvelukeskukseen. Tehtävänäsi on tuottaa erinomaista asiakaspalvelua ja neuvoa asiakkaita ongelmien ratkaisussa tunnistautumispalveluun liittyen. Tehtävä alkaa viimeistään joulukuun alussa muutaman viikon mittaisella palkallisella koulutuksella ja jatkuu maaliskuun 2020 loppuun. Kaiken mennessä hyvin, tehtävässä saattaa olla myös mahdollisuus sopimuksen jatkoon maaliskuun jälkeen.

Asiakasneuvojana tehtävänäsi on tuottaa loisteliasta asiakaspalvelua ja neuvoa asiakkaita tunnistautumiseen liittyvissä kysymyksissä. Hoidat erilaisia asiakaskohtaamisia ja pyrit puhelun aikana vastaamaan asiakkaan esittämiin kysymyksiin ja tunnistautumiseen liittyviin ongelmiin. Pyrit omalla tekemiselläsi ja toiminnallasi tuottamaan asiakkaalle tilanteen, jossa hän kokee aidosti saavansa oikeanlaista, juuri hänen ongelmiinsa ratkaisun tuottavaa palvelua.

Asiakasneuvojiltamme odotamme aktiivista otetta työhön, sekä halukkuutta tuottaa loisteliasta asiakaspalvelua. Suhtaudut ennakkoluulottomasti ja rohkeasti kaikenlaisiin asiakaskohtaamisiin ja pyrit aina löytämään asiakkaalle parhaan ratkaisun. Sinulla on aito kiinnostus asiakaspalvelua ja asiakkaiden pulmien ratkaisua kohtaan ja haluat jokapäiväisten kohtaamisten asiakkaiden kanssa olevan iso osa työnkuvaasi. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelusta, finanssialasta tai puhelinpalvelukeskuksesta.

Tilannetaju, asiakkaan aito kuunteleminen sekä ongelmanratkaisu ovat keskeisiä asioita tehtävän suorittamisessa. Kykenet itsenäiseen työhön ja omaat hyvät kommunikointitaidot puhelimen välityksellä. Et pelkää tiukkojakaan asiakaspalvelutilanteita ja kykenet sisäistämään uudet asiat nopeasti. Tulet työskentelemään noin 20 hengen tiimissä, joten kyky työskennellä tiimissä ja positiivinen asenne ovat erittäin tärkeitä asiakkaamme työyhteisössä. Työntekijöiden hyvä fiilis välittyy myös ulospäin ja sen vuoksi etsimämme henkilöt ovat hyvällä energialla varustettuja henkilöitä, joiden iloinen asenne ja ammattimainen ote työhön välittyy asiakkaille!

Kielitaidon osalta vaadimme sujuvaa suomen kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti. Tämän lisäksi englannin ja ruotsin kielten osaaminen lasketaan isoksi eduksi.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme kokopäiväisen & mielenkiintoisen tehtävän suurella finanssialan toimijalla. Saat ympärillesi innostavan tiimin, jonka toiminnassa korostuu hyvä meininki & muiden auttaminen. Saat kattavan koulutuksen työllesi ja rahoitusalan TES:iin pohjautuvan kuukausipalkan.

Työsuhde solmitaan aluksi ManpowerGroup Oy:n kanssa toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena. Työpaikan sijainti on Raisiossa ja työaika on 7,5 h/pvä ma - pe 07:15 - 22:15 välillä vaihtuvin vuoroin. Myös satunnaisia lauantai vuoroja saattaa tulla.

Kaikkien edelleen esiteltävien hakijoiden luottotiedot tarkistetaan prosessin edetessä. Aiempi maksuhäiriömerkintä on este tehtävään valitsemiselle.

Kiinnostuitko?
Hae tehtävään viimeistään 03.11.2019 rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi. Suosittelemme jättämään kuitenkin hakemuksen heti, sillä paikat täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Sourcing Konsultti Hannu Pelli p. 040 193 0347.