(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvojia
Visma Financial Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2019
Toimintamme kasvaessa etsimme asiakaspalveluyksikköömme asiakasneuvojia Turun toimipisteeseemme. Tehtävä sisältää laaja-alaista asiakaspalvelua puhelimitse sekä sähköpostitse laskutukseen ja perintään liittyen. Tärkein tehtäväsi on tarjota asiantuntevia ja laadukkaita asiakaskokemuksia.

Odotamme sinulta positiivista ja oma-aloitteista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, vastuunkantokykyä sekä sitoutumista tavoitteisiin. Tehtävä ei vaadi aikaisempaa kokemusta laskutus- ja perintäalasta, mutta se katsotaan eduksi. Edellytämme sinulta hyvää suomen ja englannin kielen osaamista. Arvostamme ystävällistä palveluotetta paineen ja kiireen keskellä.

Saat kattavan perehdytyksen tehtävään, jossa pääset kehittymään asiakaspalvelun ammattilaisena innostavassa ja jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Monipuolisessa tehtävässä pääset näyttämään taitosi ja kehittämään ammattitaitoasi.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Tunnetko olevasi etsimämme osaaja asiantuntijatiimiimme? Vakuuta meidät ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, hakuaika päättyy 18.08.2019. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka on vakituinen ja se sijaitsee Turun keskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse HR Coordinator Eva Koivunto, eva.koivunto@visma.com.

Visma Financial Solutions Oy on laskutuksen, perinnän ja juridiikan asiantuntijatalo. Monipuoliset Credit Management- ratkaisumme kattavat koko ketjun laskun lähetyksestä maksusuoritukseen. Tehtävämme on tehostaa erikokoisten asiakkaidemme liiketoimintaa ja nopeuttaa asiakasyritystemme rahankiertoa. Visma Legal-lakipalvelut tukee kokonaisuutta tarjoamalla ratkaisuja sekä suurten että pienten yritysten juridisiin tarpeisiin. Palvelemme asiakkaitamme yli 120 asiantuntijan voimin ja jatkuva palveluiden kehitystyömme pohjautuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme ja kumppaniverkostomme kanssa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1200 asiantuntijaa.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visman kasvaessa vauhdilla, etsimme jatkuvasti tulevaisuuden osaajia. Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, kuulisimme mielellämme sinusta. Kurkkaa urasivumme ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa & Twitterissä.